Annonce
Annonce
Rasmus Festersen bliver ny OB-ambassadør

Rasmus Festersen bliver ny OB-ambassadør

08 aug 2019
Annonce

Rasmus Festersen indstillede denne sommer sin aktive fodboldkarriere efter fire år og knap 100 kampe i den blå-hvide trøje, og som den første OB’er nogensinde træder han nu direkte fra banen og ind i OB’s ambassadørkorps.

Annonce

- For mig er OB gået fra at være en arbejdsplads til at være et fanforhold. Det var i OB, jeg havde min bedste fodboldtid, og jeg bor lige op af træningsanlægget, så her vil jeg stadig komme på besøg. Jeg er gift ind i en fynsk familie, og som ambassadør kan jeg give noget tilbage til det lokalområde, som min kone, børn og jeg selv er en del af. Jeg er stolt over fortsat at kunne være en del af OB, klubben som har givet mig så meget, og nu har jeg muligheden for at betale lidt tilbage til klubben og fansene. Som ambassadør kan jeg komme ud og fortælle min historie og mine oplevelser med OB, og hvis nogen kan bruge noget af min viden og forståelse af OB, så vil jeg gerne del ud af den erfaring, siger Rasmus Festersen.

Fra OB’s side glæder man sig over, at Rasmus Festersen indtræder i klubbens ambassadørkorps.

- Rasmus har hele pakken af, hvad vi som klub kan ønske os af en ambassadør. Han er sympatisk, ydmyg og utrolig vellidt i og omkring klubben og byen. Han repræsenterer mange af de samme værdier, som vi gør, hvilket gør ham til en rollemodel blandt spillere, fans og sponsorer. Derudover er han den første i sin generation af nye OB-ambassadører, der kommer lige fra banen og træder ind i korpset, hvilket gør ham til et populært ansigt blandt de yngre OB-fans, siger kommerciel chef i OB Jack Jørgensen.

Allerede på fredag kan du være med til at hylde Rasmus Festersen, når han inden kampen præsenteres på grønsværen som ny OB-ambassadør.

Den nye ambassadør i job hos ny sponsor

Rasmus Festersen er pr. 1. august startet en ny civil karriere som Director of PR and Communication hos HR-ON, der netop har tegnet et sponsorat i OB. HR-ON er en it-virksomhed, der leverer digitale HR- og rekrutteringsløsninger på en cloudbaseret platform fra deres base i Odense.

Fakta om OB’s ambassadørkorps

OB er en klub med over 130 års stolt historie, og derfor er det også en klub med en lang række store koryfæer, som fortsat er tilknyttet klubben på forskellig vis. Visse koryfæer såsom Lars Høgh, Thomas Helveg og Tommy Møller Nielsen er tilknyttet klubben som OB-ambassadører.

Medlemmer af ambassadørkorpset deltager blandt andet i rundvisninger på stadion, oplæg, interviews, klub- og fanarrangementer og ser også med fra tribunerne på Nature Energy Park, når det lader sig gøre.

Annonce