Rasmus Jönsson stopper i OB
Alka Superliga

Rasmus Jönsson stopper i OB

18 maj 2018

Der venter nye udfordringer for Rasmus Jönsson efter sommerferien, da hans aftale med OB ikke forlænges.

Rasmus Jönsson fortsætter karrieren i nye omgivelser, når hans kontrakt med OB udløber 30.6.   Den svenske offensivspiller og OB er således blevet enige om ikke at forlænge samarbejdet.

Rasmus Jönsson kom til OB fra AaB for to sæsoner siden. Med en plads på kanterne og af og til i angrebet, har Jönsson bidraget med flotte mål og med indsatser, der har haft stor betydning for holdet.

- Jönssons betydning for holdet har ofte været større, end de fleste har bemærket fra tribunerne. Sådan er det med nogle spillere, og Rasmus har været en super professionel spiller at have i truppen. Særligt i hans første sæson som OB’er leverede Rasmus på et rigtig højt niveau, som vi også kan se, når vi ser tilbage på antallet af mål og assists i sidste års Alka Superliga. Det skylder vi ham stor tak for, og samtidig ser vi det som et naturligt led i hans karriere, at han nu drager videre for at få nye omgivelser og nye muligheder. Det håber vi, bliver succesrigt for ham, for han har stadig en række gode år foran sig, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Rasmus Jönsson ser tilbage på to gode og spændende år i OB.

- Hvis jeg skal være helt ærlig omkring min tid i OB, så har det været lidt blandet. Der har både været op- og nedture for mig personligt. Nogle perioder har været rigtig gode og andre knapt så gode. Men set over to år har det været en god tid sammen med en fantastisk spillertrup og en masse gode mennesker omkring holdet. Det har været en god oplevelse at være OB-spiller, men både jeg og holdet synes, det er rigtig ærgerligt, at resultaterne ikke har været bedre i de seneste to år. For jeg synes, vi er en trup med et rigtig stort potentiale og mange dygtige spillere. Jeg har endnu ikke min fremtid helt på plads, så vi må se, hvad der skal ske efter OB.

Jönsson er noteret for 59 kampe og 11 mål for OB.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik