Reaktioner efter 2-2 mod FC Nordsjælland
Superliga

Reaktioner efter 2-2 mod FC Nordsjælland

19 apr 2019

Vi var nede i sækken, men på flot fight kom vi tilbage og fik uafgjort mod FC Nordsjælland i en hæsblæsende afslutning

Stillingen var 0-2, og uret sagde 85 minutter. Men så startede et comeback af dimensioner fra Striberne, som ved Rasmus Festersen og Bashkim Kadrii fik fortjent 2-2 mod FC Nordsjælland på Nature Energy Park her til aften.

Her er reaktioner fra spillerne efter kampen:

Bashkim Kadrii

- Jeg skal score, og så skal vi foran i stedet for, at vi kommer bagud. Dejlig slutning til sidst, så vi får det ene point med, men jeg skal lukke den noget før. Den første, føler jeg, at jeg gør, hvad jeg skal, men han kommer så ind, og jeg sparker ikke hurtigt nok. Den anden skal jeg sparke ind i stedet for at lave inderside. Det er mig, der tager ansvaret. Jeg skal løfte meget af det, der sker på holdet. Det ansvar tager jeg gerne, og det gjorde jeg også i dag.

- Vores første halvleg er slet ikke god nok, vi er lidt for energiløse, synes jeg. Vi kommer ikke rigtig op i vores normale gode pres, som er lykkedes meget godt i foråret. Det får vi løst i anden halvleg, og vi kommer bedre med. Anden halvleg er acceptabel, men den første halvleg var ikke god nok fra vores side.

Jens Jakob Thomasen

- Jeg synes, at det er en meget lige kamp, og de lykkes med at finde de rum, som de skal bruge. De er gode til at bevæge sig og gode med bolden, men jeg synes jo også, at vi et eller andet sted bryder dem tilpas mange gange og egentlig kommer til de chancer, vi skal. Det er jo en lærestreg i at være effektive på ens muligheder, og så er det jo kæmpestort at komme tilbage og få et point.

- Det er jo altid justeringer fra kamp til kamp og prøve at blive skarpere på de små detaljer. Vi kommer ikke til at ændre markant, men det er noget med den berømte kynisme og have kvaliteten i det vigtige øjeblik.

- Det er ingen tvivl om, at det bliver enormt tæt, der er mange kompetente hold, som kæmper om den (bronzen, red.), og jeg er sikker på, at holdene kommer til at tage point fra hinanden på kryds og tværs. Jeg tror ikke, at vi kan gøre meget andet end at tage næste kamp og så få så mange point med som muligt.

Troels Kløve

- Langt hen ad vejen er det en sløj kamp fra vores side igen, synes jeg faktisk. Der mangler energi og power i de første 45 minutter, men ellers er det stærk moral og stærkt at komme tilbage fra 0-2 i 85.. Alt i alt kan vi være tilfredse med at stå med et point nu her. 

- Kollektivt mangler vi lige at gøre hinanden gode. Nogle gange skal der et mål til at skabe noget. Det er også ved at være et stykke tid siden, at vi har scoret, inden Festeren satte den ind. Jeg synes, at energien kom, og vi fik gjort det svært for FCN i perioder.

- Vi har i en lang periode været gode til at få det over på vores præmisser i form af det her presspil og det her meget direkte og aggressive spil, som vi har lagt for dagen. Det synes jeg bare, at vi har haft en lille smule svært ved at finde igen efter FCM og også lidt i dag. Jeg synes alt i alt, at det var en pil i den rigtige retning.

Næste kamp for Striberne er på tirsdag ude mod Esbjerg kl. 19. 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik