Reaktioner efter Brøndby IF-kampen
Superliga, Førsteholdet

Reaktioner efter Brøndby IF-kampen

25 maj 2019

Læs reaktioner fra Bashkim Kadrii og Oliver Lund efter sæsonens sidste kamp.

Bashkim Kadrii:

- Det er sindssygt, at vi ikke får scoret et mål. Jeg synes, vi kører dem rundt i store dele af kampen. Vi spiller fantastisk. Det er så bare lort, vi ikke kan vinde. Det er ufortjent, de vinder, men det kan vi ikke bruge til så meget. Vi skulle have scoret på vores chancer, for vi har en del.

- Skuffelsen sidder der lige nu i hvert fald, men selvfølgelig, når man lige går sæsonen igennem og tænker på den som helhed, så har det været en fremragende sæson, og vi har virkelig lagt på hele sæsonen. Så når der lige er gået et par dage, og vi kan kigge sæsonen igennem, så kan man godt være stolt over den.

Oliver Lund:

- Jeg synes, vi er uheldige at komme bagud på et offside-mål. Vi har mange chancer, og vi skal score i vores gode periode. Hvis vi gør det, så bliver det en hel anden kamp. Jeg synes igennem hele kampen, dominerer vi fra start til slut. Der er ikke rigtig nogen perioder, hvor Brøndby rigtig er inde i kampen.

- Jeg står med en lidt tom følelse lige nu. Det her resultat opsummerer slet ikke vores sæson – spillet gør, for vi har spillet godt hele sæsonen. Det var ikke lige sådan her, vi havde set, det skulle slutte. Jeg tror, når skuffelsen har lagt sig, så skal vi også kigge tilbage på en sæson, hvor vi har spillet sindssyg god fodbold. Vi har haft en kæmpe optur som klub. Vi har 14.000 mand på stadion i dag – det siger også noget om, hvor vi er henne som klub. Men man er selvfølgelig skuffet lige nu.

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik