Reaktioner efter FCK-kampen
Superliga

Reaktioner efter FCK-kampen

07 apr 2019

Vi tog efter kampen en snak med Oliver Lund og Anders K. Jacobsen, og deres reaktion på kampen kan du læse her.

Oliver Lund:
Jeg synes egentlig, vi i større dele af kampen har mere af spillet og er bedre på kuglen end dem. Overordnet set spiller vi en bedre kamp end dem, men det er de helt små marginaler, der blev afgørende i dag. Mod FCM gik vi derfra med et stort nederlag, men den her føles næsten værre, fordi vi var så tæt på.

Vi er sindssygt skarpe i øjeblikket. Vi har momentum i spillet, vi tror på spillestilen, sætter lid til hinanden og er en virkelig stærkt sammentømret flok. Det giver os masser af selvtillid og en stor tro på egne evner, for vi skal nok få hentet point i mesterskabsspillet. Kampen om tredjepladsen er megatæt, og den er blæst endnu mere åben nu. Vi skal fortsat gå benhårdt efter at blive nummer tre, og det her slår os ikke ud. Vi er megastærke, og vi skal blive ved med at tro på det.

I dag mødte vi et rigtig stærkt hold, og særligt i anden halvleg gør de det godt. De skifter system og lukker ned for vores opspilsfase, så cadeau til dem, for det. Det var godt set.

Fansene gjorde det fandeme godt, og det er fantastisk at gå på banen og mærke opbakningen fra hele byen. Man glæder sig sateme til at spille på hjemmebane, og fodbold er virkelig sjovt i øjeblikket. Vi taber i dag og er utroligt irriterede over det. Jeg er sikker på, fansene har det på samme måde, men det er sindssygt sjovt at spille fodbold i øjeblikket, og vi kommer stærkt tilbage.

Anders K. Jacobsen:
Langt hen ad vejen var det en god kamp. FCK formåede at åbne den og score til 1-0. Det er vi forbandede over, for det kunne ligeså vel have været os.

Vi har fundet en god balance i holdet, vi har masser energi og kvalitet på hele banen. Når vi spiller mod de store hold, kommer man til at lide nederlag, som vi gjorde i dag. Vi er ærgerlige over, at vi ikke udnytter den første halvleg, hvor vi var gode, men kom ikke til den helt store chance.

FCK er gode, og det siger meget, at de var så glade for at tage herfra med tre point, for det var en jævnbyrdig kamp. Fornuftigt af dem at ændre spilsystem – de gjorde rummene mindre og blev mere robuste hvilket gjorde det mere jævnbyrdigt. De fik scoret til 1-0, og vi er ærgerlige over, at det var dem, der fik lavet kampens enlige mål.