Reaktioner efter OB - AaB
Superliga

Reaktioner efter OB - AaB

14 dec 2018

Læs reaktioner fra Helenius, Grytebust og Bashkim efter fredagens nederlag på 2-1 til AaB.

Bashkim Kadrii:
Det bølger frem og tilbage i en lidt kaotisk kamp, og det er ærgerligt, at vi smider det til sidst, så det er en lortefølelse, vi står med nu. Vi kommer ikke hårdt nok i vores pres, og så står vi måske en lille smule for langt nede og afventer i stedet for at komme op. De får et mål, og så får de troen på det. De bliver ved med at presse på, og så får de et til mål, og det bliver op ad bakke.

Lige nu er det pisseirriterende, og man har det elendigt. Når der lige går et par dage, så har det været et okay efterår; i hvert fald her i slutningen, hvor vi har fået en masse point. Vi kunne have taget et rigtig godt skridt i dag, men det gjorde vi ikke, og så må vi arbejde videre.

Nicklas Helenius:
Det er hårdt at gå på ferie med to nederlag og specielt efter den kamp her, hvor vi har alle muligheder for at få sluttet virkelig godt af og komme godt på ferie. Vi har mulighed for 30 point, så skulle der ikke mere end 4-5 point til, så havde vi nok top-6. Nu skal vi ud og jagte nogle flere point, så det var lidt en øv aften.

Det var da dejligt at se den gå ind (red. straffespark til 1-0), men det var jeg heller ikke så meget i tvivl om. Jeg troede på det, så det var dejligt, men jeg ville hellere have haft tre point med og så have skiftet straffesparket ud.

Sten Grytebust:
Meget kaotisk kamp med mange mærkelige situationer, hvor vi taber kampen efter en ikke så god 2. halvleg. Det første mål, AaB scorer, er nogle kombinationer og lige pludselig, så lægger den fri, og Kusk er god på sådan nogle situationer. Andet mål er et hjørne, som er på vej ind i mål, som jeg prøver at gribe, men jeg får den ikke med min højre hånd, fordi nogen havde fat i den, men jeg får den lige skubbet videre lige ud fra målet.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik