Reaktioner efter OB-Brøndby
3F Superliga

Reaktioner efter OB-Brøndby

16 feb 2020

Spillerne var naturligvis skuffede efter nederlaget mod Brøndby, da 3F Superligaen i dag belv sparket i gang igen. Dog kunne en enkelt spiller smile lidt.

Mads Frøkjær-Jensen:
- Vi vidste godt på forhånd, at tilfældigheder kunne spille ind, og det er selvfølgelig ærgerligt, at begge to falder ud i Brøndbys favør. Vi har et par chancer, men vi får ikke afsluttet godt nok, og når vi gør, rammer vi ikke kassen, og så er det svært at vinde. I dag var en af uheldige dage.

Mikkel Hyllegaard:
- Det er stort at få debut i dag, og det er noget, som man altid har drømt om. Vi har en fed kulisse, og så er det jo selvfølgelig ærgerligt, at resultat ikke er med os, men vi må ud på træningsbanen og arbejde endnu hårdere.

- Jeg havde håbet og været sindssyg glad for, hvis jeg bare i dette halve år kunne få lov og komme ind og snuse til det et par gange. Det, at få debut allerede her i den første kamp og kunne skrive under på det, er jo selvfølgelig kæmpestort og virkelig fedt. Mine holdkammerater har været henne og lykønske mig og sagt tillykke med debuten, og det er dejligt.

Issam Jebali
- Vi har haft omkring en måned til at forberede kampen, og det viste sig at være en svær kamp. Efter det første mål til Brøndby havde vi svært ved at håndtere kampen, der blev hård. De fik for meget plads, da vi prøvede at få scoret, og det udnyttede de. Vi er på vej i den rigtige retning, og det skal vi fortsætte med.

- Jeg gav alt, hvad jeg kunne i dag, men banen var svær, så det blev svært at finde frem til vores spil. Alle ved, at OB gerne vil spille pæn fodbold og finde plads i mellemrummene og løbe dybt, men det kunne vi ikke gøre i dag, og det blev mere en fysisk kamp.