Reaktioner efter OB - EfB
Superliga

Reaktioner efter OB - EfB

11 nov 2018

Det endte med en sen sejr til striberne over Esbjerg, og her kan du læse en reaktion fra de to målscorere samt kampens man of the match.

Casper Nielsen:
Vi går på en lille miniferie nu her, og med den tabel, der er i øjeblikket, så kan vi jo selv se, hvordan det rykker. Så det er selvfølgelig en rigtig god fornemmelse at gå på den her landsholdspause med tre point. Det er dejligt personligt, at de går ind i øjeblikket, og det er bare med at bygge videre på det.

Når man er fravalgt til startelleveren, så er det ikke altid nemt det der med at komme ind og skal gøre en forskel hver gang. Det er svært i en kamp som i dag som går meget frem og tilbage og på en lidt halvtung bane, så det er pissedejligt alligevel at blive afgørende igen og svare lidt tilbage. Jeg kører bare på og arbejder hårdt hver evig eneste dag, og det er måske det, der bærer frugt lige nu, og medvirket til at jeg har kunnet holde det inde i mig selv uden at være decideret frustreret.

Marco Lund:
Det var en lidt turbulent kamp, hvor vi sidder på stort set det hele i første halvleg, og de scorer vel første gang, de reelt er over midten og så på en standard, og de er de værste mål, for det er noget, som vi skal kunne stå imod. Vi kommer godt tilbage og scorer selv på en standard, og så bliver anden halvleg lidt hektisk.

Så det er lidt stolpe ind for os i dag, og det er tiltrængt med en sejr, fordi det rykker virkelig i tabellen. Vi ved, at vi har kvaliteten til at kunne være med, hvor det er sjovt, og det har vi hele tiden udtalt. Vi har stor tro på os selv, og det er som sagt stolpe ind for os lige nu, og vi rider videre på en bølge, og det er dejligt.

Jacob Barrett Laursen:
Man er utrolig glad, det var virkelig vigtigt, at vi fik tre point i dag til at gå på landsholdspause med, så jeg er selvfølgelig rigtig glad. Jeg er faktisk overrasket over, at jeg blev MoM i dag, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg synes, at jeg laver utrolig mange fejl i forhold til, hvad jeg plejer. Det var dejligt, at folk synes anderledes, og man er selvfølgelig altid lidt mere skeptisk overfor sig selv. Alt i alt er det kun sejren, der tæller lige nu.

Vi skal blive med at gøre det, som vi har gjort hele tiden. Vi er blevet utrolig komfortable med 3-5-2 opstillingen. Folk ved, hvad de skal, og der bliver givet 110 procent hele vejen. Et vigtigt DNA er, at trods vi kommer bagud 0-1 i dag, så stopper vi ikke med at blive med at kæmpe for det. Vi bliver ved med at spille og trykke på, og det er også derfor, at sejren er ekstra god i dag.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik