Reaktioner efter OB - FCK
Superliga

Reaktioner efter OB - FCK

05 aug 2018

Det var lige ved og næsten, derfor var det tre skuffede spillere, der kom med deres kommentarer efter søndagens kamp mod FCK.

Sten Grytebust:
Vi møder det bedste hold indtil videre i den her sæson, og vi leverer en fin præstation. I Randers tabte vi 0-1, og det gør vi også i dag. Randers scorede tidligt, og i dag scorer FCK sent. Det er jo pointene, der tæller, og dem har vi ikke fået, så det er skuffende i dag til sidst.

Det var en fantastisk præstation på lægterne, og i dag fik vi liv i tribunen. Specielt i første halvleg havde vi én ekstra mand med, og sådanne øjeblikke nyder man virkelig nede på banen.

Casper Nielsen:
Vi starter egentlig godt i første halvleg, hvor vi viser noget vilje. Vi ved jo godt, at vi møder et pissegodt hold, men det slår os ikke tilbage. Vi kører på og smadrer igennem i duellerne og er godt med. Umiddelbart bliver vi også snydt for et kæmpe straffespark og kan komme foran der, men det gør vi så ikke. I anden halvleg kommer vi fint ud og fortsætter med at køre på, og i nogle perioder kommer vi lidt langt tilbage, men det vidste vi på forhånd, så jeg noterer, at det gik okay.

Det er en pisse flad fornemmelse at stå med lige nu, når vi har lagt så mange ressourcer i det og så stor vilje, men den må vi tage med videre, for så kommer vi rigtig langt. Så indstillingen og generelt vores præstation i dag er godkendt. Jeg havde da set, at den kamp var endt 0-0, og i store perioder holder vi dem nede og forsvarer godt som hold, men sådan er fodbold nogle gange.

Mathias Jørgensen:
Personligt er det fed kamp at få lov til at spille, men man står med en bitter følelse. Jeg synes, at vi kan få mere med herfra. Vi står vildt godt, men vi må også bare erkende, at vi til sidst løber tør for noget, og vi bliver presset i bund.

Jeg synes egentlig, at vores niveau er fornuftigt, men vi må også bare acceptere, at vi møder et rigtig godt fodboldhold, og da de skruer en ekstra tand op i slutningen af kampen, var de en tand bedre end os.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik