Reaktioner efter OB - FCN
Superliga

Reaktioner efter OB - FCN

02 sep 2018

Det blev 0-0 mod FCN, og her kan du få reaktioner fra Jacobsen, Tverskov og Leeuwin.

Anders K. Jacobsen:
Vi spiller en stærk og stram kamp. Vi skaber både chancer og gode muligheder gennem det meste af kampen, så vi er klart skuffede, og vi mangler at score, og det er det altoverskyggende. Jeg mangler at få prikket hul på bylden, for jeg føler ikke, jeg er blevet en dårligere afslutter end i sidste sæson, men det er klart, at for en angriber er kvaliteten i afslutninger ikke god nok. Jeg bliver målt på scoringer, og der har jeg ikke været skarp nok.

Det er jo ikke første gang hverken for mig eller andre angribere, at man kommer frem til chancerne, men ikke formår at formidle dem. Så det handler om at arbejde videre. Jeg kommer til mulighederne, det skal jeg blive ved med, og så vender det også for mig, det er jeg helt sikker på.

Jeppe Tverskov:
Vi har i hvert fald chancer nok til at vinde kampen, så jeg tror, vi er mest ærgerlige over resultatet. Det går helt klart den rigtige vej, og vi er nu ubesejrede tre kampe i træk. Står godt defensivt og holder nullet igen. Derudover har modstanderne ikke skabt meget i de tre seneste. I den anden ende skaber vi også selv rigeligt, og jeg synes også, at vi skaber nok chancer til at vinde kampen i dag.

Vi er gået tilbage til at finde en defensiv stamme, og det gør, at vi kan være aggressive, men også engang imellem ligge i overtal dernede. FCN vil løbe mellem back og midterforsvar, og det lukkede vi godt ned for, og det er klart en cadeau til os, for de har en god offensiv.

Ramon Leeuwin:
Det var godt, men jeg synes, vi skulle have vundet i dag. Jeg har været her i to kampe, vi har hentet fire point, og vi har ikke lukket mål ind, så den del er jeg rigtig tilfreds med.

Det var ikke en let kamp, vi skulle arbejde hårdt, men vi forsvarede os stærkt, og jeg synes, vi havde fint med chancer. Det var en god kamp, vi forsvarede os stærkt og skabte flere chancer, så skulle der have været en vinder, så mener jeg, at det skulle have været os

For mig er det helt fint, der kommer en landskampspause, men inden har vi en vigtig pokalkamp, som jeg glæder mig til. Vi er klart på rette vej, og jeg synes, det er tydeligt både at mærke og se, vi udvikler os.