P3037991

03.03.2019 21:23

Det var fire glade spillere, vi tog en snak med i mixed zone efter en søndagens sejr på 2-0 over Brøndby.

Oliver Lund:
Det var fedt at spille i dag! I perioder var det lidt rodet, og det var en kamp, hvor begge hold fik mange omstillinger. Vi vidste, at Brøndby er farlige på omstillinger. Vi havde fuld fokus på, og vi vidste at de ville presse højt. Det gav lidt indianerfodbold i perioder, men overordnet set spiller vi en rigtig god kamp, og det er helt fantastisk og en superdejlig følelse at stå her med tre point.

Casper Nielsen:
Vi glædede os helt sindssygt til kampen, som jeg også selv havde sagt i midtugen. Når vi så kan stå her efter kampen, have vundet 2-0 og sat tre point ind på kontoen, så kunne vi ikke skrive det bedre. Det var en kæmpe indsats og holdet, og en fuldt fortjent sejr.

Jeppe Tverskov:
Vi spiller dem rigtig godt i den sidste del af anden halvleg. Vi kunne godt have lukket kampen med en scoring til 3-0, men vi formåede samtidig at holde bolden i gang, uden de formåede at blive farlige. Vi er rigtig glade for kampen generelt – på nær de to begyndelser på halvlegene. Brøndby kommer altid aggressivt ud fra start. Man forventer det, og man ved, hvordan det er. Det kan være svært at gøre noget ved det, men vi stod stærkt i mod og holdt målet rent.

Jeg tror egentlig ikke, jeg er overrasket over hvor godt, vi spillede i dag. Vi har set gode ud i noget tid, og vi har fået vist en god reaktion på kampen i parken. Herefter har vi set rigtig solide ud, vi er inde i god periode. Man kunne frygte, at vi havde mistet energi efter en lang midtugekamp, men det var tydeligere på Brøndby, end det var på os.

Bashkim Kadrii:
Vi viste lidt af det hele i kampen. God moral, hårdt arbejde, og vi lyttede til, hvad Jakob havde fortalt os, vi skulle gøre. Tingene lykkedes for os, og det er en klassesejr og virkelig stærkt med den tredje sejr åp en uge. Det er virkelig godt for holdet og for klubben, så det var rigtig vigtigt for os.

Det var fantastisk med så mange OB-fans på stadion i dag, det betyder en hel masse for os, og det håber jeg, at de kunne føle og mærke, ligesom jeg håber, de fik en god oplevelse, for de betyder rigtig meget for os.

Det er sjældent, jeg scorer med hovedet, og jeg stod egentlig placeret bag Röcker fordi jeg havde stået inde ved målmanden på hjørnesparket. Oliver får den så headet over Röcker, og jeg headede den på tværs, så den gik ind. Det er fandeme dejligt også at score et mål med hovedet.

Vi er tæt på en plads i top seks, men som klub er vi i en position, hvor vi ikke har haft succes i så mange år, at vi bare kan sige, vi kører det hjem. Det skal arbejdes hårdt til det sidste, og vi skal tage en kamp ad gangen. Medaljer skal vi på ingen måder tale om, OB som klub er ikke kommet i top seks i de seneste otte år, så vi skal på ingen måde snakke om medaljer. Det handler om top seks, og det skal vi kæmpe hårdt for på mandag i Aarhus.