Reserverne delte med FCK
Nyt fra Reserveholdet

Reserverne delte med FCK

11 sep 2018

OB og FCK dominerede en halvleg hver, da det blev 1-1 i tirsdagens Reserveligakamp.

Reserveligaen runde 2
Tirsdag 11. september, 16:00, Nature Energy Park, Odense
OB - FCK 1-1 (1-0)
29. min. 1-0 Casper Nielsen
47. min. 1-1 Rasmus Falk

OB's holdopstilling:
Oliver Christensen – Marco Lund, Kenneth Emil Petersen, Oliver Skolnik (46. min. Anton Pedersen) – Casper Nielsen, Kamil Vacek, Jens Jakob Thomasen (70. min. Peter Clement (76. min. Anders Klynge)), Troels Kløve (46. min. Yao), Mikkel Desler – Bashkim Kadrii (46. min. Mads Frøkjær-Jensen), Rasmus Festersen
Bænken
: Peter Bergmann, Yao, Mads Frøkjær-Jensen, Anders Klynge, Peter Clement, Anton Pedersen

FCK’s holdopstilling:
Stephen Andersen – Pierre Bengtsson, Niklas Vesterlund, Jacob Haahr (83. min. Rasmus Møller), Mads Roerslev – Nicolai Thomsen (62. min.  Marcus Porsgrunn), William Kvist, Rasmus Falk (62. min. Ibrahim Samrawi), Carlo Holse – Mohamed Daramy (72.min. Andreas Kirkeby), Muamer Brajanac (72. min. Alexander Hjælmhof)
Bænken: Frederik Ibsen, Andreas Kirkeby, Alexander Hjælmhof, Marcus Porsgrunn, Rasmus Møller, Ibrahim Samrawi

Tilskuertal: 148

Kampens forløb:
Kampens første chance kom efter et OB-hjørnespark cirka tyve minutter inde i kampen. Hjørnesparket fra Bashkim Kadrii sejlede hen til bagerste stolpe, hvor Kamil Vacek fik sendt et skud afsted mod mål, men den blev reddet på stregen af Stephan Andersen, og kort efter var Skolnik tæt på at dreje bolden i mål på returen.

Ti minutter senere modtog Mikkel Desler bolden på egen banehalvdel og satte hurtigt gang i en omstilling. En dyb pasning ned gennem gæsternes centrale forsvar sendte Rasmus Festersen afsted i dybdeb. Han tog bolden med i dybden og var indenfor skudafstand. Uselvisk valgte Festersen at spille chancen større og slog en aflevering på tværs af FCK-feltet, hvor han fandt en helt fri Casper Nielsen, der uden problemer kunne sparke OB foran med 1-0. Halvlegen fik ikke flere nævneværdige chancer, så OB kunne gå til pause med en føring på 1-0.

FCK kom ud til anden halvleg for at jagte en hurtig udligning, og halvlegen var ikke mange minutter gammel, før FCK fik spillet sig igennem OB-forsvaret, hvorefter Rasmus Falk prikkede bolden ind under Oliver Christensen til 1-1.

Begge hold forsøgte i anden halvleg at komme frem til de store chancer, men det lykkedes hverken for OB eller FCK at score flere mål, så kampen endte 1-1 i en kamp, hvor holdene dominerede en halvleg hver.

Kommentar fra Henrik Hansen:
Det var en kamp mellem to gode hold. Det var i første halvleg en kamp, hvor jeg synes, vi er rigtig velorganiserede. Vi truer FCK, scorer et rigtig flot mål og har vel en tre-fire situationer, hvor vi kan straffe dem yderligere. Vi har flere gode passager med bolden i første halvleg, og jeg er tilfreds med vores udtryk.

Det, der så sker i anden halvleg, var, at vi ikke fik de passager med bolden, og det gør, at vi kommer til at forsvare os gennem stort set hele anden halvleg. Vi ved, at det koster mange kræfter, og det gjorde lidt, at jeg ikke synes, vi havde den kvalitet på bolden, jeg mener vi normalt vi ville have.

Hvert hold havde en halvleg, og så må man være tilfreds med ét point. Det jeg i hvert fald synes, man kan være tilfreds med, er at drengene arbejde med alt, hvad de havde. Kvaliteten, i de ting vi lavede i anden halvleg, var ikke tilsvarende, og så er det vigtigt, at vi arbejder hårdt, når tingene ikke lige lykkes.

Næste kamp:
Mandag 17. september 15:00, Brøndby - OB

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik