_8050370

11.09.2018 18:09

OB og FCK dominerede en halvleg hver, da det blev 1-1 i tirsdagens Reserveligakamp.

Reserveligaen runde 2
Tirsdag 11. september, 16:00, Nature Energy Park, Odense
OB - FCK 1-1 (1-0)
29. min. 1-0 Casper Nielsen
47. min. 1-1 Rasmus Falk

OB's holdopstilling:
Oliver Christensen – Marco Lund, Kenneth Emil Petersen, Oliver Skolnik (46. min. Anton Pedersen) – Casper Nielsen, Kamil Vacek, Jens Jakob Thomasen (70. min. Peter Clement (76. min. Anders Klynge)), Troels Kløve (46. min. Yao), Mikkel Desler – Bashkim Kadrii (46. min. Mads Frøkjær-Jensen), Rasmus Festersen
Bænken
: Peter Bergmann, Yao, Mads Frøkjær-Jensen, Anders Klynge, Peter Clement, Anton Pedersen

FCK’s holdopstilling:
Stephen Andersen – Pierre Bengtsson, Niklas Vesterlund, Jacob Haahr (83. min. Rasmus Møller), Mads Roerslev – Nicolai Thomsen (62. min.  Marcus Porsgrunn), William Kvist, Rasmus Falk (62. min. Ibrahim Samrawi), Carlo Holse – Mohamed Daramy (72.min. Andreas Kirkeby), Muamer Brajanac (72. min. Alexander Hjælmhof)
Bænken: Frederik Ibsen, Andreas Kirkeby, Alexander Hjælmhof, Marcus Porsgrunn, Rasmus Møller, Ibrahim Samrawi

Tilskuertal: 148

Kampens første chance kom efter et OB-hjørnespark cirka tyve minutter inde i kampen. Hjørnesparket fra Bashkim Kadrii sejlede hen til bagerste stolpe, hvor Kamil Vacek fik sendt et skud afsted mod mål, men den blev reddet på stregen af Stephan Andersen, og kort efter var Skolnik tæt på at dreje bolden i mål på returen.

Ti minutter senere modtog Mikkel Desler bolden på egen banehalvdel og satte hurtigt gang i en omstilling. En dyb pasning ned gennem gæsternes centrale forsvar sendte Rasmus Festersen afsted i dybdeb. Han tog bolden med i dybden og var indenfor skudafstand. Uselvisk valgte Festersen at spille chancen større og slog en aflevering på tværs af FCK-feltet, hvor han fandt en helt fri Casper Nielsen, der uden problemer kunne sparke OB foran med 1-0. Halvlegen fik ikke flere nævneværdige chancer, så OB kunne gå til pause med en føring på 1-0.

FCK kom ud til anden halvleg for at jagte en hurtig udligning, og halvlegen var ikke mange minutter gammel, før FCK fik spillet sig igennem OB-forsvaret, hvorefter Rasmus Falk prikkede bolden ind under Oliver Christensen til 1-1.

Begge hold forsøgte i anden halvleg at komme frem til de store chancer, men det lykkedes hverken for OB eller FCK at score flere mål, så kampen endte 1-1 i en kamp, hvor holdene dominerede en halvleg hver.