_8050462

17.09.2018 17:43

Der manglede både vilje, hårdhed og energi på banen, da OB tabte med 6-0 til Brøndby i Reserveligaen.

Reserveligaen – 3. runde
Mandag 17. september, 15:00, Bane 2 ved Brøndby Stadion
BIF – OB 6-0 (3-0)
4. min. 1-0 Uffe Bech
7. min. 2-0 Mikael Uhre
27. min. 3-0 Uffe Bech
64. min. 4-0 Mikael Uhre
77. min. 5-0 Mikael Uhre
90. min. 6-0 Josip Radosevic

Brøndbys startopstilling:
Benjamin Bellot – Jens Martin Gammelby, Hjörtur Hermansson, Joel Kabongo (74. min. Anton Skipper Hendriksen), Björn Kopplin – Josip Radosevic, Morten Frendrup, Lasse Vigen (60. min. Jesper Lindström), Besar Halimi (46. min. Filip Blazek) – Mikael Uhre, Uffe Bech (46. min. Agust Hlynsson)
Bænken: Casper Hauervig, Gregers Arndal-Lauritzen, Filip Blazek, Andreas Pyndt, Anton Skipper Hendriksen, Jesper Lindström, Agust Hlynsson

Oliver Christensen - Marco Lund, Kenneth Emil Petersen, Oliver Skolnik (46. min. Mads Frøkjær-Jensen) – Mikkel Desler, Casper Nielsen, Jens Jakob Thomasen, Kamil Vacek (71. min. Jonathan Kjær), Yao (87. min. Anders Klynge) - Rasmus Festersen, Anders K. Jacobsen (46. min. Mathias Jørgensen)
Bænken: Philip Gejl, Mathias Jørgensen, Mads Frøkjær-Jensen, Jonathan Kjær, Anton Pedersen, Anders Klynge

OB fik den værst tænkelige start på kampen, da de mandag eftermiddag spillede kamp i Reserveligaen på udebane mod Brøndby IF. Allerede efter syv minutter var hjemmeholdet foran med 2-0 efter scoringer fra Uffe Bech og Mikael Uhre.

Herefter fik OB spillet sig bedre med i kampen, og rent spillemæssigt var det ganske jævnbyrdigt. Efter en lille halv time blev striberne så straffet for en sløset forsvarsaktion. Mikkel Desler ville heade bolden tilbage til Oliver Christensen, men afleveringen blev for kort, og den unge OB-keeper nedlagde Brøndby-spilleren inde i feltet.

Straffespark til Brøndby og Oliver Christensen på mål er en dog heldigvis en god kombination set med stribede briller. I seneste reserveligakamp mellem de to klubber reddede Christensen nemlig to straffespark. Og forsøget fra Uffe Bech blev da også reddet af OB-målmanden, men returen endte desværre ved Bech, der bragte Brøndby på 3-0.

Små ti minutter senere kom Anders K. Jacobsen så alene igennem, men Benjamin Bellot kom stærkest ud af den duel, og returbolden blev fra en spids vinkel sparket på stolpen. Dermed måtte OB gå til pause bagud med 3-0 efter en halvleg, hvor Brøndby prompte straffe personlige fejl i forsvaret, og hvis skulle der point med hjem til Fyn, krævede det altså noget af et stribet comeback efter pausen.

Det comeback blev dog aldrig aktuelt at tale om. Efter tyve spillemæssigt jævnbyrdige minutter var det igen Mikael Uhre, der fik nettet til at blafre efter et gennembrud på højrekanten. Og et lille kvarter senere var selvsamme Uhre på pletten, da han bragte Brøndby foran med 5-0.

I kampens overtid blev ydmygelsen så total, da Brøndby sparkede et frispark fra kanten af feltet ind til 6-0, og så fik striberne ”æg” i Brøndby.