IMG_7379

23.03.2022 15:29

Et ungt reservemandskab leverede onsdag eftermiddag en fornuftig indsats i Ådalen, men skarpheden manglede, og så løb gæsterne fra Randers FC med en sejr på 2-0.

Reserveligaen
Onsdag d. 23. marts kl. 14.00, Ådalen
OB – Randers FC 0-2 (0-1)
0-1 (20.)
0-2 (85.)

Onsdag eftermiddag spillede vores reserver årets fjerde kamp i Reserveligaen, da Randers FC var på besøg i Ådalen. Vi stillede op med et mandskab, hvor der var rigtig mange Akademispillere med i truppen, ligesom der var planlagt mange udskiftninger i løbet af kampen. Det var planlagt sådan, fordi førsteholdet skal gennem en omgang fysiske tests på SDU onsdag og torsdag.

Gæsterne fra Randers FC kom med mange superligakampe i deres startopstilling, men alligevel var det et stribet mandskab, der bød dem om til dans. Spillet var jævnbyrdigt, og niveauet fornuftigt.

I en tæt kamp var det desværre gæsterne fra Kronjylland, der efter tyve minutters spil bragte sig på sejrskurs. Randers erobrede bolden midt på vores angreb, hvor efter de satte en omstilling i gang. Den endte ud i et fladt indlæg fra Tobias Klysner, som ramte Nicolai Brock-Madsen inde i feltet, og han sparkede gæsterne foran med 1-0.

Kort efter var Mads Frøkjær tæt på at får bragt balance i regnskabet, efter han havde ført bolden frem fra midten af, men afslutningen manglede lige den sidste præcision. Foruden førsteholdsspillere og akademispillere havde vi i dag U19-prøvespilleren Yankuba Minteh, med, og han var efter 35 minutter tæt på at udligne efter et hjørnespark, men afslutningen gik over mål.

OB-drengene fortsatte med at jagte udligningen, og kort inden pausen var det et indlæg fra Charly Nouck Horneman, der var tæt på at kaste en udligning af sig, men hans flade indlæg sneg sig lige akkurat mellem målmanden og forsvarsspillerne.

Striberne foretog et hav af udskiftninger i pausen, og holdet blev endnu yngre, end det havde været i første halvleg. Indstillingen var fortsat rigtig god, og spillet var også fornuftigt. Det gjorde, at OB-drengene fortsatte med at være det hold, der producerede flest chancer.

Både Mads Stistrup, Noah Engell Christensen, Yankuba Minteh og Tobias Augustinus-Jensen havde muligheder, der sagtens kunne have kastet en udligning af sig. Skarpheden manglede dog, og det forblev lige ved og næsten for OB-drengene.

Som halvlegen skred frem, begyndte Randers at få flere omstillingsmuligheder, og med fem minutter tilbage af opgøret var det netop på en omstilling, de fik scoret til 2-0, som blev kampens slutresultat.