Annonce
Annonce
Reserverne sejrede fortjent i Brøndby
Nyt fra Reserveholdet

Reserverne sejrede fortjent i Brøndby

21 sep 2020
Annonce

Mandag eftermiddag spillede OB's reserver mod Brøndby IF's reserver i en kamp, hvor specielt det sidste kvarter af første halvleg blev enormt kampafgørende.

Annonce

Reserveligaen, første runde.
Mandag d. 21. september, kl. 15.00, Brøndby bane 1.
Brøndby IF – OB 1-2 (1-2)
1-0 Jens Martin Gammelby (29.)
1-1 Sander Svendsen (34.)
1-2 Mikkel Hyllegaard (38.)

Kampens forløb:
I sæsonens første Reserveliga-kamp skulle slaget stå imod Brøndby IF i Brøndby. Kampens start bølgede frem og tilbage, hvor de eneste nævneværdige chancer var en hård afslutning, som Mandé reddede og et indlæg fra Aron Thrándarson til Sveinn Aron Gudjohnsen, som islændingen fik hovedet på, men Brøndby-keeperen reddede.

Til gengæld kom der smæk på efter 30 minutter. Tre hurtige scoringer, hvor den første var til Brøndby. Jens Martin Gammelby fik en bold serveret, som han klappede til fra 15-20 meter og efterlod Mandé uden chancer.

Den næste scoring faldt til os, da Max Fenger blev spillet inde i feltet. Han blev nedlagt af Maxsø, og dommeren fløjtede et straffespark. Sander Svendsen trådte til pletten og satte den stensikkert til højre i målet.

Udligningen blev fire minutter senere til en føring, da Sander Svendsen driblede sig fri på venstrekanten og bevægede sig ind i banen. Han sendte et fladt indlæg ind til Mikkel Hyllegaard, som løb lige ind i bolden og scorede.

Anden halvleg bød ikke på det store i form af chancer, men var mere karakteriseret af fight, hvor OB forsvarede sejren hjem kollektivt.

Brøndby IF var kun for alvor tæt på at udligne en enkelt gang, hvor der blev afsluttet hårdt, men hvor Mandé diskede op med endnu en fin redning.

Til sidst røg luften lidt ud af ballonen, og der skete ikke det store den sidste halve time. En velfortjent sejr, hvor holdet virkelig viste striberne frem.

Kommentar fra Henrik Hansen:
- Jeg synes, at det var en rigtig holdsejr. Det er stærkt, at vi vinder mod et godt besat Brøndby-hold, og jeg synes, vi vinder kampen fortjent. Fraregnet små 20 minutter i anden halvleg synes jeg, at vi er stærke i vores organisation, vores struktur og vores presspil.

- I dag synes jeg ikke, at vi vinder kampen på vores spil med bolden. Vi vinder den på, at vi presser dem godt, vi vinder nogle fine bolde, og vi forsvarer os enormt godt. Vi viser en god holdånd, hvor det altså mere er den stærke organisation og klogskaben, der vinder, end det er vores spil på bolden.

- Vi skal blive bedre at sætte vores spil, når vi møder et hold, der gerne vil presse os, som Brøndby vil i dag. Det synes jeg ikke, vi lykkedes med i særlig store dele af kampen. Men så er det jo stærkt at kunne vinde alligevel.

OB:
Sayouba Mandé – Ryan Johnson Laursen (Mathias Brems, 32.), Marco Lund, Daniel Obbekjær (Robin Østrøm, 81.), Oliver Lund (Jakob Okkels, 58.) – Magnus Saaby, Mikkel Hyllegaard (Rasmus Nissen, 58.), Aron Thrándarson, Max Fenger, Sander Svendsen – Sveinn Aron Gudjohnsen (Anton Stage, 81.)

Bænken:
Hans Christian Bernat, Rasmus Nissen, Jakob Okkels, Robin Østrøm, Anton Stage, Mathias Brems

Næste kamp:
Tirsdag d. 13. oktober, kl. 14.00, OB Res. - Lyngby BK Res., Nature Energy Park

Annonce