IMG_5861

21.09.2020 16:05

Mandag eftermiddag spillede OB's reserver mod Brøndby IF's reserver i en kamp, hvor specielt det sidste kvarter af første halvleg blev enormt kampafgørende.

Reserveligaen, første runde.
Mandag d. 21. september, kl. 15.00, Brøndby bane 1.
Brøndby IF – OB 1-2 (1-2)
1-0 Jens Martin Gammelby (29.)
1-1 Sander Svendsen (34.)
1-2 Mikkel Hyllegaard (38.)

I sæsonens første Reserveliga-kamp skulle slaget stå imod Brøndby IF i Brøndby. Kampens start bølgede frem og tilbage, hvor de eneste nævneværdige chancer var en hård afslutning, som Mandé reddede og et indlæg fra Aron Thrándarson til Sveinn Aron Gudjohnsen, som islændingen fik hovedet på, men Brøndby-keeperen reddede.

Til gengæld kom der smæk på efter 30 minutter. Tre hurtige scoringer, hvor den første var til Brøndby. Jens Martin Gammelby fik en bold serveret, som han klappede til fra 15-20 meter og efterlod Mandé uden chancer.

Den næste scoring faldt til os, da Max Fenger blev spillet inde i feltet. Han blev nedlagt af Maxsø, og dommeren fløjtede et straffespark. Sander Svendsen trådte til pletten og satte den stensikkert til højre i målet.

Udligningen blev fire minutter senere til en føring, da Sander Svendsen driblede sig fri på venstrekanten og bevægede sig ind i banen. Han sendte et fladt indlæg ind til Mikkel Hyllegaard, som løb lige ind i bolden og scorede.

Anden halvleg bød ikke på det store i form af chancer, men var mere karakteriseret af fight, hvor OB forsvarede sejren hjem kollektivt.

Brøndby IF var kun for alvor tæt på at udligne en enkelt gang, hvor der blev afsluttet hårdt, men hvor Mandé diskede op med endnu en fin redning.

Til sidst røg luften lidt ud af ballonen, og der skete ikke det store den sidste halve time. En velfortjent sejr, hvor holdet virkelig viste striberne frem.