OBvsBrøndbyIFNyborgIdrætspark20210707KentRasmussen0044

04.10.2021 14:37

Reserverne var mandag en tur i Haderslev for at møde SønderjyskE, og her snuppede hjemmeholdet en sejr på 3-1.

3-1 Jakob Jessen (62.)

Mandag eftermiddag var reserverne en tur i det sønderjyske for at spille kamp i Reserveligaen mod SønderjyskEs reserver. Hjemmeholdet stillede til kampen med et rigtig stærkt hold, hvor hele startopstillingen mere eller mindre var seniorspillere med erfaring fra landets bedste række.

Der var også niveauforskel fra første fløjt. Det var et SønderjyskE-hold, der var stærkest spillende, og Striberne havde det svært i Haderslev. Allerede efter otte minutters spil bragte hjemmeholdet sig så foran 1-0 ved Kristofer Kristinsson.

Hjemmeholdet fortsatte med at trykke på, og det var effektive til at straffe OB’erne, når bolden blev smidt væk. Efter en lille halv time fik de fordoblet deres føring ved Faris Moumbagna, der vred sig fri fra et par OB-spillere, inden han sparkede den i kassen.

Kort efter blev det 3-0 ved Emil Frederiksen, der sparkede bolden i kassen efter et fladt indlæg fra Faris Moumbagna.

En hård første halvleg for OB-spillet, der i startopstillingen både havde spillere fra førsteholdet, U19-holdet og U17-holdet. Forude ventede 45 nye minutter, hvor der skulle et andet udtryk til, hvis det ikke skulle blive rigtig grimt.

Og det må man rose OB-spillerne for, at der kom. Tre akademispillere blev byttet med tre andre Akademispillere, og derudover kom der et helt andet udtryk på banen. Mens SønderjyskE var det bedste hold i de første 45 minutter, så var det Striberne, der så bedst ud i anden halvdel af kampen.

Et kvarters tid inde i halvlegen kom der så også en fortjent reducering, da Jakob Jessen fra en position omkring den forreste stolpe sparkede et indlæg fra Charly Nouck Horneman over i det lange hjørne.

Selvom præstationen fortsatte med at være fornuftig i de sidste 45 minutter, så fik vi ikke flere scoringer, og dermed endte det med en fortjent sejr på 3-1 til hjemmeholdet.