IMG_6069

08.04.2019 17:40

OB tabte i Reserveligaen med 1-0 på udebane mod FC Midtjylland i en kamp, hvor striberne ellers producerede rigeligt med chancer.

Reserveligaen
Mandag 8. april kl. 14:30, Vildbjerg Stadion
FCM – OB 1-0 (0-0)
51. min. 1-0 Simon Ayo Okosun

Rødt kort:
OB: 68. min. Nicklas Helenius

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen – Anton Pedersen (71. min. Mikkel Michelsen), Daniel Obbekjær, Alexander Ludwig (82. min. Oliver Skolnik) – Jonas Skytte (60. min. Peter Clement), Mathias Greve, Janus Drachmann (46. min. Anders Klynge), Julius Eskesen, Yao – Mads Frøkjær-Jensen, Nicklas Helenius

OB’s reserveligamandskab var mandag eftermiddag en tur i Vildbjerg, hvor den stod på ligakamp mod FC Midtjylland. Det var to stærke mandskaber, der stod overfor hinanden. OB’erne kom med en ung trup, mens hjemmeholdet blandt andet havde en finsk, bulgarsk og canadisk landsholdsspiller i startopstillingen.

Første halvleg var en tæt og chancefattig kamp. Spillet så fornuftigt ud fra begge mandskaber, og der var flere optræk til chancer, men de helt store udeblev. Det farligste forsøg blev en skud fra distancen fra Yao, som var tæt på at banke bolden over i det lange hjørne på en halvflugter.

Efter pausen kom FCM hurtigt med et varselsskud, da de to minutter inde i halvlegen ramte overliggeren. Små fem minutter senere lykkedes det dem så at komme foran, da Simon Okosun efter lidt klumpspil i OB-feltet pludselig kom til et frit skud, som han satte ind bag Oliver Christensen.

Det var dog ikke noget, der slog OB-spillerne ud af kurs. Tværtimod. To minutter efter blev Anders Klynge spillet fri, men da han var alene med Mikkel Andersen, sparkede han kuglen på stolpen. Minuttet efter kom Klynge igen igennem efter en god bold fra Mathias Greve. Denne gang var skarpheden dog heller ikke god nok hos den unge midtbanespiller.

Minuttet efter blev det til den tredje store chance på tre minutter til OB, men fra nært hold headede en fuldstændig fri Nicklas Helenius bolden forbi Mikkel Andersens mål. OB fortsatte med at presse på, og små ti minutter senere var det igen tæt på en udligning efter klumpspil tæt under mål.

OB pressede på, men efter 68 minutters spil blev det en tand sværere for striberne. Nicklas Helenius følte sig snydt for et frispark på midten af banen, og efter lidt uenigheder med kampens dommer, besluttede han sig for at udvise Helenius.

Det gjorde dog intet ved stribernes indsats og overtag. OB fortsatte med at presse på, og fortsatte også med at skabe chancer, der som minimum burde have udløst en enkelt scoring. Men da bolden kom ind i feltet, manglede den sidste skarphed, og så endte det – til trods for et stort overtag i antallet af chancer – med et nederlag på 1-0 mod FCM i Reserveligaen.