23.07.2018 17:16

Oliver Christensen snuppede to skud fra straffesparkspletten, men OB tabte alligevel 2-1 til Brøndby i Reserveligaen.

Reserveligaen, pulje 1 – runde 1
Mandag 23. august, 15:00, Nature Energy Park, Odense
OB - Brøndby 1-2 (1-0)
12. min. 1-0 Rasmus Festersen
61. min. 1-1 Mikael Uhre
90. min. 1-2 Ertugrul Teksen

OB: 21. min. Oliver Christensen, 84. min. Jonathan Kjær

Oliver Christensen – Mikkel Desler, Marco Lund, Oliver Skolnik(46. min. Anton Pedersen)Yao – Mathias Greve (53. Min. Julius Fectenburg), Casper Nielsen (24. min. Mads Frøkjær-Jensen), Jonathan Harboe, Julius Eskesen (83. min. Jonathan Kjær) – Mathias Jørgensen (70. min. Sebastian Lodahl), Rasmus Festersen
Bænken: Hans Christian Bernat, Mads Frøkjær-Jensen, Anton Pedersen, Julius Fechtenburg, Sebastian Lodahl, Jonathan Kjær.

Brøndby’s holdopstilling:
Benjamin Bellot - Jens Martin Gammelby, Anton Skipper, Björn Kopplin, Gregor Sikosek – Filip Blazek, Morten Frendrup, Peter Bjur, Agust Hlynsson - Mikael Uhre, Andreas Bruus
BænkenCasper Hauervig, Emil Staugaard, Frederik Strand, Lucas Rejnhold, Andreas Pyndt, Ertugrul Teksen, Magnus Warming, Anton Skipper.

Tilskuertal: 138

Det var en livlig start på kampen med mange hårde tacklinger, hvor begge hold forsøgte at spille sig igennem midten. Kampen var ikke mange minutter gammel, før et vedholdent Brøndbypres begyndte, som OB-spillerne havde svært ved at bryde ud af.

Efter ti minutter skulle det endelig lykkes OB at komme ud af presset og slå en bold i dybden, hvor Mathias Jørgensen fik fat og kom igennem forsvaret og til baglinjen, hvorefter han slog en bold tilbage i feltet. Der stod dagens OB-anfører, Rasmus Festersen, og han kunne uden problemer sparke striberne foran 1-0. En udbygning af føringen var tæt på efter et kvarters spil, hvor Mathias Greve kom forbi Brøndby’s målmand. Greve prikkede bolden mod mål, men en glidende tackling på stregen fra Björn Kopplin forhindrede endnu en OB-scoring i en rigtig god OB-periode

Brøndby fik et straffespark i midten af halvlegen, hvor OB’s målmand Oliver Christensen måtte nedlægge Brøndby’s angriber Andreas Bruus. Oliver gjorde skaden god igen ved at diske op med en suveræn målmandsredning på straffesparket fra Mikael Uhre.

Kort efter pausen fik Brøndby kampens andet straffespark. Her var det OB’s Yao, der ifølge kampens dommer havde en hånd på bolden. Denne gang forsøgte Andreas Bruus sig fra straffesparkspletten, men igen viste Oliver klasse i OB-målet og nuppede straffesparket.

Der skulle gå en time, før Mikael Uhre kunne udplacere en stærkt spillende Oliver Christensen, og stillingen blev således 1-1, efter Mikael Uhre lidt heldigt kom igennem OB-forsvaret.

Det lugtede længe af en pointdeling mellem de to mandskaber. Desværre for striberne havde Brøndby lige et pund kræfter mere i slutningen, og i overtiden scorede Ertugrul Teksen til 2-1 i en ganske jævnbyrdig fodboldkamp, som Brøndby dermed vandt med 2-1.

Reaktion fra Henrik Hansen:
- Det var desværre fortjent, at vi tabte til Brøndby i dag. Ser man på kampen kommer vi godt ud og spiller 20-25 gode minutter, hvor vi også bør føre med mere end det ene mål.

Herefter får Brøndby initiativet, og det skyldes dels, at vi laver for mange fejl og træffer for mange forkerte beslutninger både offensivt og defensivt.

Energien og viljen fra spillerne synes jeg var godkendt, men det vi præsterede med bolden var ikke godt nok.

Jeg må rose Oliver Christensen, der står en rigtig flot kamp og redder to straffespark undervejs, og så er jeg ærgerlig over, at det er et mål i overtiden, der var kampafgørende og gjorde at vi tabte.