Annonce
Annonce
Reserverne tabte i Vejle (1)
Nyt fra Reserveholdet

Reserverne tabte i Vejle

18 okt 2021
Annonce

Reserverne var i dag en tur i Vejle, og det blev en tung oplevelse, da vejlenserne slog os med 4-0.

Annonce

Reserveliga
Mandag d. 18. oktober kl. 11.00, VB Parken
Vejle Boldklub – OB 4-0 (3-0)
1-0 Christian Gammelgaard (28.)
2-0 Christian Gammelgaard (37.)
3-0 Christian Gammelgaard (42.)
4-0 Patrick Ange Karder (68.)

Kampens forløb:
Mandag formiddag var reserverne en tur i det jyske for at spille reserveligakamp mod Vejle Boldklub.

Det blev en dårlig oplevelse for Striberne, der i sidste ende måtte rejse hjem fra Vejle med et tungt nederlag i bagagen. Første halvleg var egentlig spillemæssigt ganske jævnbyrdig, og der var masser af chancer i begge ender.

Alligevel stod der 3-0 til hjemmeholdet på måltavlen efter de første 45 minutter. Første scoring kom på en ripost efter et indlæg fra højre side, og scoringen til 2-0 var i samme stil, inden de sendte Christian Gammelgaard i dybden. Han sparkede sikkert sin tredje scoring i kassen, og så var der udsigt til en svær opgave i anden halvleg for Striberne.

OB kom heller aldrig ordentligt tilbage i kampen. Præstationen i anden halvleg var ikke lige så god som i første, og generelt set var det en rodet anden halvleg, hvor Vejle som det eneste hold formåede at komme på tavlen, da de sendte bolden i nettet til 4-0, som blev kampens slutresultat.

Kommentar fra Henrik Hansen:
Første halvleg var en forunderlig affære. Vi gjorde faktisk mange ting rigtigt i vores offensive spil, og vi skabte mange gode chancer, men vi formåede ikke at score. I den anden ende af banen lukkede vi tre mål ind i tre situationer, hvor vi skal løse nogle forsvarsmæssige ting bedre. På visse parametre var første halvleg faktisk godkendt, så vi gik til pause med en underlig følelse, når vi var bagud 3-0.

Anden halvleg blev en meget rodet affære. Vi fik ikke sat vores offensive spil ordentligt sammen, og overordnet set forsvarede vi os ikke godt nok i kampen; så det var en ærgerlig mandag i Vejle.

OB’s startopstilling:
Sayouba Mandé – Robin Østrøm, Kasper Larsen (Tobias Slotsager, 60.), Christian Vestergaard, Mathias Brems – Tarik Ibrahimagic (Magnus Saaby, 80.), Ayo Simon Okosun, Troels Kløve (Elias Hansborg, 70.) – Emmanuel Sabbi (Aske Adelgaard, 70.), Mart Lieder, Jakob Breum (Markus Jensen, 46.)
Bænken: Magnus Nielsen, Elias Hansborg, Markus Jensen, Magnus Saaby, Tobias Slotsager, Aske Adelgaard

Annonce