_DSC7097 copy

18.10.2021 14:28

Reserverne var i dag en tur i Vejle, og det blev en tung oplevelse, da vejlenserne slog os med 4-0.

4-0 Patrick Ange Karder (68.)

Mandag formiddag var reserverne en tur i det jyske for at spille reserveligakamp mod Vejle Boldklub.

Det blev en dårlig oplevelse for Striberne, der i sidste ende måtte rejse hjem fra Vejle med et tungt nederlag i bagagen. Første halvleg var egentlig spillemæssigt ganske jævnbyrdig, og der var masser af chancer i begge ender.

Alligevel stod der 3-0 til hjemmeholdet på måltavlen efter de første 45 minutter. Første scoring kom på en ripost efter et indlæg fra højre side, og scoringen til 2-0 var i samme stil, inden de sendte Christian Gammelgaard i dybden. Han sparkede sikkert sin tredje scoring i kassen, og så var der udsigt til en svær opgave i anden halvleg for Striberne.

OB kom heller aldrig ordentligt tilbage i kampen. Præstationen i anden halvleg var ikke lige så god som i første, og generelt set var det en rodet anden halvleg, hvor Vejle som det eneste hold formåede at komme på tavlen, da de sendte bolden i nettet til 4-0, som blev kampens slutresultat.