IMG_2874

04.03.2019 16:45

OB manglede kvalitet på den sidste tredjedel af banen, da det mandag blev til et 2-1 nederlag mod Vejle i Reserveligaen.

Reserveligaen
Mandag 4. marts kl. 14:00, VB Parken
VB – OB 2-1 (1-1)
3. min. 1-0 Jacob Schoop
20. min. 1-1 Rasmus Festersen
62. min. 2-1 Serhiy Hryn

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen – Mikkel Desler, Jonathan Khemdee (75. min. Jonas Skytte), Oliver Skolnik, Yao – Mathias Greve, Mads Frøkjær-Jensen (84. min. Anders Klynge), Nicolaj Madsen, Julius Eskesen – Nicklas Helenius, Rasmus Festersen (62. min. Mikkel Michelsen)

OB’s reservehold var mandag eftermiddag en tur i Vejle for at spille kamp i Reserveligaen. OB havde vundet årets første kamp i Reserveligaen med 4-1 over SønderjyskE. Hjemmeholdet, Vejle, havde inden dagens kamp spillet to kampe og vundet dem begge.

I dag var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Vejlenserne pressede højt på OB-forsvaret, og efter tre minutter sparkede Jacob Schoop den ind med venstreskøjten ved den fjerneste stolpe efter passivt forsvarsspil.

Målet vækkede OB-spillerne, og fem minutter efter kom Rasmus Festersen igennem på højresiden til en stor skudmulighed, men afslutningen sad for tæt på Thomas Hagelskjær, som parerede afslutningen. To minutter senere kom Festersen igen frem til en afslutning, og denne gang var Hagelskjær igen i vejen med en stærk redning.

OB fortsatte med at dominere, og tyve minutter inde i kampen fik OB bragt balance i regnskabet. Stærkt OB-opspil endte med en stikning til Yao på venstrekanten, og ivorianeren drejede et indlæg ind i feltet, som Rasmus Festersen sparkede i kassen til 1-1.

Selvom Vejle i en periode havde været anonyme, så var de minuttet efter udligningen tæt på at komme foran igen. En VB-spiller forsøgte sig fra kanten af feltet, og en forsvarsspiller rettede skuddet af, og selvom Oliver Christensen var på vej over mod der, hvor bolden først havde retning mod, så fik han ændret retning og reddet skuddet.

Resten af halvlegen var med flere opløb til chancer og flere situationer, hvor striberne med lidt mere kvalitet kunne have bragt sig foran, men de første 45 minutter endte 1-1.

I anden halvleg var det OB, der kom bedst fra start, og striberne fortsatte takterne fra første halvleg, hvor de havde spillet sig op. Syv minutter inde i anden halvleg var OB så tæt på at komme foran 2-1 på en vild scoring. Mathias Greve lobbede bolden over VB-forsvaret, og Julius Eskesen hoppede op og leverede et perfekt udført saksespark, som Thomas Hagelskjær desværre reddede.

To minutter senere nærmede OB sig igen, da Mads Frøkjær-Jensen efter et par driblinger trykkede af fra kanten af feltet, men afslutningen sad lige på Hagelskjær.

OB sad på kampen, men efter godt en times spil kom Serhiy Hryn fri i venstresiden, og med en god afslutning sparkede han Vejle i front.

Striberne formåede rent spillemæssigt at svare fint igen på vejlensernes føringsmål. Det blev kun optræk til scoringer og chancer, og derfor tabte OB med 2-1, efter en overordnet set fornuftig præstation i Reserveligaen.