Annonce
Annonce
Reserverne tabte tæt kamp
Nyt fra Reserveholdet

Reserverne tabte tæt kamp

17 feb 2020
Annonce

Kvaliteten manglede i de afgørende situationer, da vi mandag eftermiddag tabte med 1-2 til Esbjerg fB i Reserveligaen.

Annonce

Reserveliga
Mandag 17. februar, kl. 14.00, Varde Stadion
Esbjerg fB – OB 2-1 (2-0)
1-0 (3.)
2-0 (23.)
2-1 Jonathan Harboe (straffespark) (83.)

Kampens forløb:
Mandag spillede Striberne sæsonens anden kamp i Reserveligaen. Modstanderen var Esbjerg fB, og derfor trillede de på formiddagen vestpå for at møde vestjyderne på kunstgræsbanen ved Varde Idrætsforening.

Desværre fik vi den værst tænkelige start, da vi allerede efter tre minutters spil måtte hive bolden ud af nettet.

Herefter kom vi bedre med i kampen, og havde flere fornuftige angreb, men alligevel var det hjemmeholdet fra Esbjerg fB, der 23 minutter inde i kampen fordoblede deres føring, da de scorede efter et fladt indlæg.

Efter en pausesnak og et par taktiske småjusteringer kom Striberne fornuftigt fra land i anden halvleg. Der blev skabt pænt med chancer, og vi var det både mest dominerende og chanceskabende mandskab.

I de afgørende situationer manglede vi dog kvalitet, og derfor måtte vi helt frem til kampens 83. minut, før vi fik reduceret. Det gjorde vi ved Jonathan Harboe på et straffespark, som blev begået på Oliver Lund efter en stærk dribletur.

I slutningen blev der presset på, men den afgørende skarphed manglede, og så endte mandagens reserveligakamp med et snævert nederlag på udebane mod Esbjerg fB.

Kommentar fra Henrik Hansen:
Vi spiller desværre en kamp under normal standard. Vi skaber egentlig en fornuftig mængde muligheder for at få point med hjem. Vi må dog være ærlige og sige, at vi ikke havde den fornødne kvalitet i de afgørende situationer, og der var Esbjerg ganske enkelt bedre end os.

Jeg er meget utilfreds med at vi taber, ikke mindst fordi det er vores egne unødige fejl, de straffede os på, og fordi vores generelle præstation ikke var på det niveau, jeg forventer.

Efter kampene i Reserveligaen plejer jeg også at kunne rose vores unge spillere for deres ærgerrighed og kvalitet, men det kan jeg ikke i dag. Den del var ikke god nok, og de fik i dag en reminder om, hvad der skal til, hvis man vil gå hele vejen.

På positivsiden fik vi igen vigtig kamptræning for dem som ikke var så meget i aktion i går, hvilket stiller os stærkere til de kommende vigtige kampe.

OB’s holdopstilling:
Sayouba Mandé – Marco Lund, Daniel Obbekjær, Jørgen Skjelvik (Emil Suarez, 70.) – Oliver Lund, Anders Klynge (Jonas Skytte, 60.), Tarik Ibrahimagic, Aron Elís Thrándarson (Jonathan Harboe, 46.), Kingsley Madu – Mikkel Hyllegaard (Rasmus Nissen, 46.), Max Fenger
Bænken: Hans Christian Bernat, Teitur Magnússon, Jonas Skytte, Jonathan Harboe, Rasmus Nissen, Emil Suarez

Næste kamp for reserverne:
Mandag 24. februar kl. 14.30, OB – Randers FC, Odense

Annonce