PA061078

17.02.2020 16:30

Kvaliteten manglede i de afgørende situationer, da vi mandag eftermiddag tabte med 1-2 til Esbjerg fB i Reserveligaen.

Reserveliga
Mandag 17. februar, kl. 14.00, Varde Stadion
Esbjerg fB – OB 2-1 (2-0)
1-0 (3.)
2-0 (23.)
2-1 Jonathan Harboe (straffespark) (83.)

Mandag spillede Striberne sæsonens anden kamp i Reserveligaen. Modstanderen var Esbjerg fB, og derfor trillede de på formiddagen vestpå for at møde vestjyderne på kunstgræsbanen ved Varde Idrætsforening.

Desværre fik vi den værst tænkelige start, da vi allerede efter tre minutters spil måtte hive bolden ud af nettet.

Herefter kom vi bedre med i kampen, og havde flere fornuftige angreb, men alligevel var det hjemmeholdet fra Esbjerg fB, der 23 minutter inde i kampen fordoblede deres føring, da de scorede efter et fladt indlæg.

Efter en pausesnak og et par taktiske småjusteringer kom Striberne fornuftigt fra land i anden halvleg. Der blev skabt pænt med chancer, og vi var det både mest dominerende og chanceskabende mandskab.

I de afgørende situationer manglede vi dog kvalitet, og derfor måtte vi helt frem til kampens 83. minut, før vi fik reduceret. Det gjorde vi ved Jonathan Harboe på et straffespark, som blev begået på Oliver Lund efter en stærk dribletur.

I slutningen blev der presset på, men den afgørende skarphed manglede, og så endte mandagens reserveligakamp med et snævert nederlag på udebane mod Esbjerg fB.