Reserverne vandt ude mod FCK
Nyt fra Reserveholdet

Reserverne vandt ude mod FCK

26 nov 2018

Anders K. Jacobsen scorede kampens enlige mål, da vi mandag eftermiddag vandt 1-0 over FCK i årets sidste reserveligakamp.

Reserveligaen – pulje 1
Mandag 26. november kl. 13:00, København
FCK – OB 0-1 (0-0)
50. min. 0-1 Anders K. Jacobsen

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen (46. min. Sayouba Mandé) – Jonas Skytte (65. min. Nicolai Skøtt), Kenneth Emil Petersen, Daniel Obbekjær (67. min. Anton Pedersen), Yao – Rasmus Festersen, Julius Eskesen (65. min. Jonathan Harboe), Kamil Vacek, Mads Frøkjær-Jensen – Anders K. Jacobsen (75. min. Anders Klynge), Mathias Jørgensen

Kampens forløb:
Mandag eftermiddag spillede Reserveligaholdet årets sidste kamp, da de mødte FCK på udebane. Det var en chancefattig og tæt kamp mellem to stærke mandskaber, og efter en begyndelse hvor FCK var bedst, og Oliver Christensen hev et par glimrende redninger ud af ærmet, kom OB bedre med i kampen, som tiden gik.

Striberne havde svært ved at skabe de helt store chancer i en lige første halvleg. Men bare fem minutter fik OB bragt sig på sejrskurs. Mathias Jørgensen sendte angrebskollega Anders K. Jacobsen afsted i dybden, og ved mållinjen tørrede han sin direkte modstander med en veludført skudfinte, inden han sparkede den under FCK-keeperen og ind i kassen til 1-0.

Efter scoringen var det OB, der var det bedste hold. OB var gode i presspillet, og det gjorde, at FCK havde svært ved at fastholde bolden. Med et kvarter tilbage af kampen var Rasmus Festersen ved at bringe OB på 2-0, men målmanden kom i vejen for den ellers kvalificerede afslutning fra Festersen

Men det endte med en sejr til OB på 1-0 over FCK i mandagens kamp i Reserveligaens pulje 1, hvor OB ender som nummer 2 – foran FCN og FCK.

Kommentar fra Henrik Hansen:
Jeg synes, det var en fortjent sejr til os i dag. Vi havde et dejligt aggressivt udtryk i vores spil. Vores presspil var godt, og vi var målsøgende, når vi havde bolden. Der blevet leveret på et fint niveau hele vejen rundt, og der var mange gode præstationer – både individuelt, men også generelt som hold var vi gode i dag.

Det var en jævnbyrdig første halvleg, men som kampen skred frem, synes jeg, vi fik et større overtag. Så en dejlig positiv oplevelse, det vigtigste i fodbold er naturligvis at vinde, og det gjorde vi i dag, så det er vi glade for.