_7220695

26.11.2018 15:35

Anders K. Jacobsen scorede kampens enlige mål, da vi mandag eftermiddag vandt 1-0 over FCK i årets sidste reserveligakamp.

Reserveligaen – pulje 1
Mandag 26. november kl. 13:00, København
FCK – OB 0-1 (0-0)
50. min. 0-1 Anders K. Jacobsen

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen (46. min. Sayouba Mandé) – Jonas Skytte (65. min. Nicolai Skøtt), Kenneth Emil Petersen, Daniel Obbekjær (67. min. Anton Pedersen), Yao – Rasmus Festersen, Julius Eskesen (65. min. Jonathan Harboe), Kamil Vacek, Mads Frøkjær-Jensen – Anders K. Jacobsen (75. min. Anders Klynge), Mathias Jørgensen

Mandag eftermiddag spillede Reserveligaholdet årets sidste kamp, da de mødte FCK på udebane. Det var en chancefattig og tæt kamp mellem to stærke mandskaber, og efter en begyndelse hvor FCK var bedst, og Oliver Christensen hev et par glimrende redninger ud af ærmet, kom OB bedre med i kampen, som tiden gik.

Striberne havde svært ved at skabe de helt store chancer i en lige første halvleg. Men bare fem minutter fik OB bragt sig på sejrskurs. Mathias Jørgensen sendte angrebskollega Anders K. Jacobsen afsted i dybden, og ved mållinjen tørrede han sin direkte modstander med en veludført skudfinte, inden han sparkede den under FCK-keeperen og ind i kassen til 1-0.

Efter scoringen var det OB, der var det bedste hold. OB var gode i presspillet, og det gjorde, at FCK havde svært ved at fastholde bolden. Med et kvarter tilbage af kampen var Rasmus Festersen ved at bringe OB på 2-0, men målmanden kom i vejen for den ellers kvalificerede afslutning fra Festersen

Men det endte med en sejr til OB på 1-0 over FCK i mandagens kamp i Reserveligaens pulje 1, hvor OB ender som nummer 2 – foran FCN og FCK.