Annonce
Annonce
Richard Helveg på treårig kontrakt i OB
Akademi

Richard Helveg på treårig kontrakt i OB

23 jun 2022
Annonce

Vi er blevet enige med Richard Emil Helveg om en ungdomskontrakt, så venstrebacken fortsætter i klubben de kommende tre år.

Annonce

Vores U15-drenge har netop færdigspillet en flot sæson, der endte med sølvmedaljer i U15-Ligaen, og vi er nu blevet enige med holdets anfører om en treårig kontrakt.

- Richard er en sindssygt dedikeret spiller, som arbejder hårdt, træner godt og er kommunikativt stærk. Han er teknisk stærk, og i forhold til indlægsspillet har han en fantastisk fod, når han kommer i fart, siger Tonny Hermansen, der er Akademichef i OB.

Richard Helveg har netop været til U15-landsholdssamling i Vildbjerg, og det er ikke ufortjent, at ungdomslandstrænerne har ønsket at se lidt mere til ham.

- Han har udviklet sig rigtig meget her i det seneste år - især på det defensive spil - og der er ikke nogen tvivl om, at det her er en spiller, som jeg tror, kan nå rigtig, rigtig langt. Han har alle forudsætningerne for det, så det er en, vi forventer os rigtig meget af, siger Tonny Hermansen.

Richard Helveg er søn af en stribet legende, da hans far, Thomas Helveg, nåede over 100 kampe for både OB og det danske landshold, og det er derfor også en stolt søn, der nu sætter sin signatur på sin første professionelle kontrakt.

- Det har været en drøm at kunne skrive kontrakt, og jeg har også arbejdet hårdt for det, så nu hvor det endelig giver pote, så er jeg selvfølgelig glad. OB betyder meget for mig, nu hvor min far har spillet her, og det gør det lidt specielt at tage de første skridt i hans fodspor. Jeg har været meget på stadion og været meget omkring Superligaen og nogle af spillerne, så det betyder meget, at jeg nu selv bærer OB-trøjen, siger Richard Helveg.

Richard Helveg kom til OB som U10-spiller, og med den nye kontrakt bliver han i klubben minimum frem til, han er U19-spiller.

Annonce