Annonce
Annonce
Robin Østrøm forlænger til 2024
Førsteholdet

Robin Østrøm forlænger til 2024

29 apr 2021
Annonce

Vi er blevet enige med Robin Østrøm om en treårig fuldtidskontrakt, så den alsidige defensivspiller også i de kommende år vil repræsentere Odense Boldklub.

Annonce

Selvom han blot er 18 år og stadig U19-spiller, har Robin Østrøm allerede spillet en lang række superligakampe, og derfor er vi rigtig glade for, at vi er blevet enige om en treårig kontraktforlængelse.

- Robin er en klog og fokuseret spiller med stort overblik og god teknik, hvilket gør, at han nu og på sigt vil være et aktiv for klubben. Vi er rigtig glade for Robin, og vi håber, vi kan udvikle endnu mere på ham i de kommende år. Han er en dygtig central forsvarsspiller, og hans overblik gør, at han også kan løse andre opgaver og dække andre positioner, siger Michael Hemmingsen.

I januar 2020 blev Robin Østrøm hentet til klubbens U19-hold, og siden har han ikke set sig tilbage. Sidste sæson nåede han syv førsteholdskampe i OB, og denne sæson har han allerede spillet 11 kampe for klubbens bedste hold.

- Det sidste halvandet år har været meget spændende, men nu bliver det nye tider, når jeg skal begynde at træne fast med førsteholdet og kunne udnytte faciliteterne og styrketræne noget mere. Jeg er derfor meget glad og stolt over at kunne forlænge med OB og endelig få skrevet under på min første fuldtidskontrakt. Det er jeg virkelig glad for, og det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse, siger Robin Østrøm og tilføjer:

- Det har været virkelig fedt at være så meget med omkring superligatruppen som ungdomsspiller. Det gør mig utroligt stolt og glad, at klubben har stolet og troet på mig og mine evner, når de har brugt mig så meget, som de har. Det er også god erfaring, som jeg nu kan bruge, når jeg skal træne fast med i superligatruppen. Det var det, jeg håbede på, da jeg skiftede fra B.93, men jeg havde ikke regnet med, at det ville ske så hurtigt. Lige siden corona ramte verden, har det gået sindssygt stærkt, og jeg har bare prøvet at følge så godt med som muligt.

Robin Østrøm blev i første omgang hentet som en ungdomsspiller til Akademiet, mens han tog sin studentereksamen på Tornbjerg Gymnasium, og derfor er det også en stolt teknisk chef, der i dag kan se, at endnu en af hans egne drenge kommer på fuldtidskontrakt i OB.

- Vi må sige, at vores scouts har gjort det rigtig godt, når vi endnu en gang har fundet en spiller i divisionerne. Vi har set det med Max Fenger, Mads Frøkjær og nu med Robin Østrøm, der alle kommer fra miljøer, som ikke var liga-niveau. Det er en stor ros til trænerne i Akademiet, når vi endnu en gang skaber en spiller, der kan gøre sig gældende i Superligaen, siger teknisk chef i OB, Tonny Hermansen, der er meget imponeret over, hvor nemt Robin har kunnet tilvende tempoet i 3F Superligaen.

- Hans styrke er, at han er dygtig til at tilegne sig den situation, han står i. Han viser en ro i sit spil, og han er hele tiden på forkant med, hvad der sker. Han er desuden rigtig dygtig i sit pasningsspil, og han laver sjældent fejl. Det gør, at han kan bruges i opbygningsspillet, siger Tonny Hermansen.

I søndags vendte de stribede fans tilbage på Nature Energy Park, og det var da også stort for Robin at blive modtaget af fansene på den måde.

- Det var helt fantastisk at spille med tilskuere i søndags. Det motiverer mig at høre dem og mærke dem bag mig. Man kunne virkelig mærke på spillerne, at fansene har en kæmpe betydning for den måde, vi præsterer på banen, og det viser også, hvor vigtige de er for os spillere og for klubben. Uden dem ville vi ikke kunne præstere så godt, som vi gjorde. Det er en vigtig del af fodbold og en vigtig del af OB. Det betyder meget for mig, og de kan forvente, at jeg giver mig fuldt ud. Jeg vil gøre alt for klubben, og selvfølgelig prøve at skaffe så mange point sammen så muligt, siger Robin Østrøm.

Den nye kontrakt mellem OB og Robin Østrøm betyder, at den unge defensivspiller nu er på fuldtidskontrakt i Odense Boldklub frem til 2024.

Annonce