IMG_1897

20.08.2019 18:11

Oliver Roche scorede målet til 2-0 i sin anden landskamp, da det danske U16-landshold tirsdag vandt med 4-2 over Irland.

Olive Roche og Marcus Alstrup er lige nu i England med det danske U16-landshold. Søndag blev det til et nederlag på 2-0 mod England, og tirsdag eftermiddag var det så Irland, der ventede i kamp nummer to.

Mens Marcus Alstrup fik alle 80 minutter i søndagens kamp, var det tirsdag den anden landsholdskeeper, som landstræneren skulle se i aktion. Derfor måtte Alstrup se til fra bænken, da Danmark slog Irland med 4-2.

Til gengæld var der fundet plads til hans holdkammerat fra OB Oliver Roche i startopstillingen, og OB-angriberen takkede for tilliden, da han i slutningen af første halvleg sparkede Danmark foran med 2-0.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til vores U17-angriber, som har en fortid i TPI, med sin første scoring i rødt/hvidt!