Rømer solgt til Randers
Førsteholdet

Rømer solgt til Randers

19 jul 2018

Det blev til en enkelt halvsæson i OB-trøjen for André Rømer, som i dag er blevet solgt til Randers FC.

André Rømer skifter til Randers FC med øjeblikkelig virkning. OB har solgt den 25-årige spiller, der ser frem til muligheden for mere spilletid i den jyske Superligaklub.

André Rømer kom til OB i januar 2018. Trods en stor indsats på træningsbanerne lykkedes det aldrig helt for Rømer at finde sin faste plads i startopstillingen, og derfor søger han nye muligheder med klubskiftet.

- Sammen med André ærgrer vi os over, at han aldrig fandt ind på holdet i den grad, som vi havde håbet. Han var med omkring startopstillingen i de første kampe, men trænerteamet valgte efterhånden at prioritere anderledes og anvende André som et godt alternativ fra bænken. Han kan dække mange pladser, og det er en klar fordel at have den type spillere som indskiftningsmulighed. Derfor havde vi også gerne beholdt André, for udover at være en dygtig og alsidig fodboldspiller, er han også yderst professionel på træningsbanen og en god person udenfor banen. Når André’s ønske om at skifte faldt sammen med Randers’ interesse, og da vi kunne blive enige om vilkårene for en transfer, så ser vi dette som en god løsning for alle parter. Vi ønsker André al mulig held og lykke og takker ham for hans engagerede og professionelle indsats i OB, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

André Rømer siger:

- Hverken for OB eller for mig personligt blev samarbejdet den succes, vi havde håbet på. Derfor tænker jeg også, at det er bedst for alle parter, at jeg kommer videre. På trods af manglen på spilletid har jeg været rigtig glad for min tid i OB, for klubben og folk i og omkring klubben. Både jeg selv og min familie har været glad for at være i Odense, men jeg skiftede til OB for at få mere spilletid, og sådan endte det ikke. Derfor ser jeg også frem mod de nye muligheder, jeg får i Randers, og jeg tænker at det er en god løsning for alle, siger André Rømer.

Det blev til 12 førsteholdskampe i OB for André Rømer i OB.   

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik