Annonce
Annonce
Ryan: En sejr er en sejr
3F Superliga

Ryan: En sejr er en sejr

01 nov 2020
Annonce

Ryan Johnson Laursen var glad for de tre point, som vi tilkæmpede os mod AC Horsens i dagens opgør. Selvom spillet ikke var fantastisk, så tager vi sejren med kyshånd.

Annonce

Ryan Johnson Laursen spillede alle 90 minutter i vores sejr over AC Horsens på Nature Energy Park. Det var en kamp, hvor vi ikke spillede fantastisk, men som Ryan siger:

- En sejr er en sejr. De tre point kommer til at betyde meget, når vi kommer over til foråret. Vi tænker ikke så meget på, at det ikke var den bedste kamp fra vores side. Vi har spillet gode kampe her i efteråret uden at få noget, så, at vi får tre point fra en halvdårlig kamp, det er bedre i min bog.

Den lunke offensive indsats blev dog heldigvis fulgt af en solid defensiv indsats, som gjorde, at vores enlige scoring var nok til de tre point.

- Det bliver meget rodet. Det bliver meget frem og tilbage, og deres måde at spille på får vi ikke rigtig løst. Vi kommer ikke rigtigt ud af deres pres, når de lægger den lange bold op. Så derfor bliver det noget rod. Heldigvis så synes jeg, at vi står ok. De skaber ikke noget i første halvleg, og de har vel først en chance til allersidst i anden halvleg, så på den måde føler vi os ikke utrygge på banen, siger Ryan og tilføjer:

- Men vi går også selv og er frustreret over, at vi ikke sidder bedre på spillet. Men det var vigtigt, at vi var stabile og holdt nullet for anden kamp i træk.

Men i sidste ende er det de tro point, der er altoverskyggende i fodbold, og dagens point var meget vigtige:

- Det betyder meget, at vi tager de tre point i de rodede kampe. Det er jo nu, vi skal gøre det. Hvis vi ikke vandt i dag, så ville der være et stykke op til de andre. Det var nu, vi skulle hægte os på, og derfor var den her kamp utrolig vigtigt, og det bar spillet måske også lidt præg af. Vi kommer foran og har egentlig kampen, som vi gerne vil have den, og det betyder også, at vi måske ikke skal ud og jagte noget, men at Horsens kommer til os. At vores gode perioder så ikke er længere, end de er - det er, hvad det er. Det tager vi med, og jeg er sikker på, at de gode kampe kommer tilbage igen.

Annonce