Annonce
Annonce
Ryan Johnson inden AGF: Det er fede kampe at være en del af
3F Superliga

Ryan Johnson inden AGF: Det er fede kampe at være en del af

30 maj 2020
Annonce

Der er smæk for skillingen, når vi møder AGF, og mandagens kamp bliver sikkert i samme dur, mener Ryan Johnson Laursen.

Annonce

Nu skal vi kun sove to gange, før der igen er 3F Superliga for vores stribede drenge. Mandag aften kl. 20 venter AGF i Smilets By, og det er nu op til os, at få det smil til at stivne, når vi kommer blæsende.

Der er næsten tre måneder siden, at vi sidst var i kamp i landets bedste række, og vores hurtige kant Ryan Johnson Laursen ser virkelig frem til kampen:

- Det bliver fedt. Kampen vil nok være ret intens, når det nu er den første for os efter så lang tid. Jeg tænker, at der vil være masser af dueller og masser af infight.

Ingen af holdene i 3F Superligaen kan være i optimal form, når man har ligget stille så længe, så det gælder om at holde mindsettet i alle 90 minutter plus det løse.

- Vi skal være koncentrerede og meget fokuserede. Især til sidst i kampen, hvor begge hold må være trætte efter denne periode. Så der er måske en mulighed for lige at hugge til, så man får overhånden, lyder det.

Det har været dejligt at få minutter i benene i træningskampene og mærke tempoet, men der er nu ikke noget, der slår følelsen af at spille om point, og at det så er de hvidblusede fra Fredensvang i første kamp,  gør det ikke mindre fedt:

- Der er altid lagt i kakkelovnen, når man møder AGF. Med eller uden tilskuere så er det fede kampe at være en del af, slutter Ryan Johnson Laursen.

Du kan jo desværre ikke være på stadion mandag aften kl. 20, men du kan følge hele kampen fra start til slut på vores live-Twitter. Desuden kan du se kampen på 3+/Viaplay og høre den i ”Liga” på P3.

Annonce