Annonce
Annonce
Ryan Johnson Laursen stolt over 100-kampsjubilæum
3F Superliga

Ryan Johnson Laursen stolt over 100-kampsjubilæum

12 feb 2021
Annonce

Ryan Johnson Laursen rundede i går 100 kampe i den stribede trøje, og det har vi taget en snak med ham om, hvor vi også ser frem til hans kamp nummer 101, som er mod AGF i 3F Superligaen.

Annonce

Ryan Johnson Laursen spillede sin kamp nummer 100 i gårsdagens pokalkvartfinale mod FC Midtjylland. Johnson Laursen selv var lidt overrasket over jubilæet, men selvfølgelig stolt, da han blev gjort opmærksom på det:

- Jeg var ikke klar over det, før jeg fik det at vide af nogle andre. Man går ikke og tæller ned eller venter på det sker. Men det er helt sikkert meget glædeligt, når milepælen så bliver rundet.

I dette tætte program er der ikke så meget tid til at stoppe op, men alligevel er Ryan reflekterende over jubilæet:

- Når man ser tilbage på det hele, så er det noget, man virkelig kan være stolt over. Det er en stor milepæl i karrieren, som man vil mindes med glæde.

Søndagens kamp mod AGF bliver den fjerde på ti dage, og selvom det er mange kampe på få tid, så gavner det også på kampformen:

- De perioder, hvor man spiller kampe, er sjovere end dem, hvor man render rundt og træner. Vi har stadig en trup, der er frisk og kampklar, og når søndagens kamp er spillet, så går vi ind i en mindre hektisk periode i en tæt tabel, siger Ryan og fortsætter om den hektiske periode:

- Hvis vi kommer ud på den anden side med en sejr mod AGF, så har det alt i alt været en god start på sæsonen, hvis man ser på det samlet set.

Kampen mod AGF bliver også tæt, tror Ryan:

- Det bliver tæt, som det tit er mod AGF. De er stærke og har været det igennem en lang periode. De kampe, vi har spillet mod dem, har været intense. Det bliver en kamp med mange dueller, hvor vi skal ind og matche deres fysik og angribe kampen, afslutter Ryan Johnson Laursen.

Kampen mod AGF spilles på søndag klokken 20.00, hvor Nature Energy Park skal huse opgøret. TV3+ viser opgøret, mens LIGA på P3 også opdaterer live fra kampen. Derudover kan du som altid følge Superliga-dysten på vores live-Twitter, OdenseBK_LIVE.

Annonce