Annonce
Annonce
Sådan bliver kontoret klar til arbejde igen
Business

Sådan bliver kontoret klar til arbejde igen

17 apr 2020
Annonce

Forhåbentligt spiller vi igen superligabold til maj, men før det kan lade sig gøre, forberedes Nature Energy Park, så stadion er helt klar til at huse ansatte og gæster.

Annonce

Mens vi alle venter på, at der igen kan spilles superligabold på Nature Energy Park, har RENAS desinficeret arbejdspladserne i VIP-bygningen på stadion, så visse administrative medarbejdere kan vende tilbage på arbejde.

- Behovet for rengøring er øget væsentligt under denne corona-lockdown. Efter påske har vi tydeligt kunnet mærke, at virksomhederne begynder at lukke op igen og derfor har et øget behov for rengøring. I den forbindelse er det vigtigt, at vi er proaktive med nye initiativer og løsninger, så alle vores kunder kan overholde de nye retningslinjer og komme bedst muligt igennem denne krise, siger Niels Bech Christiansen, der er salgschef hos RENAS.

Hos RENAS har de også måtte tage en række forholdsregler som følge af COVID-19, der både har påvirket deres rutiner og dagligdag.

- Hos RENAS har vi udarbejdet en beredskabsplan, hvor vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring håndtering af COVID-19. Vi har derfor været nødsaget til at omstrukturere en del af vores arbejde, så vores rengøring er blevet mere omfattende på flere punkter, hvor vi udover den almindelige rengøring har mange opgaver med desinfektion, hvor vi grundigt aftørrer og afspritter alle berøringsflader. Ligeledes har vi været nødt til at ændre arbejdstider, så vi får så lidt kontakt med vores kunder som muligt, siger Niels Bech Christiansen og tilføjer:

- Vi har stor succes med vores nye desinficeringsanlæg, som er specielt udviklet til bekæmpelse af COVID-19, og i den forbindelse har vi fået mange opgaver med desinfektion og rengøring til flere brancher.

Derfor har eksperten i hygiejne og rengøring også et par tips om, hvordan man får kontoret gjort helt klar til, når medarbejderne vender tilbage til kontorerne:

- For at komme smittekilden til livs, skal du være opmærksom på dine medmennesker, hold afstand, vask- og afsprit hænderne - og husk at dette også gælder, når COVID-19 er overstået. Vær generelt opmærksom på selvhygiejnen, og sørg for at der er mulighed for desinfektionsmiddel alle steder i virksomheden. De meget vigtige områder i virksomhederne er områder, hvor flere personer har deres gang, som toiletter, kaffeområder, kantiner, køkkener og så videre. Brug den sunde fornuft og sørg for at holde omgivelserne rene og vær opmærksom på løbende at få desinficeret telefoner, tastatur, mus og andre berøringsflader, slutter Niels Bech Christiansen.

Annonce