Sådan kommer sæsonkortholdere på stadion
Nyt fra OB

Sådan kommer sæsonkortholdere på stadion

06 jul 2020

Det har krævet et stort arbejde, men vi har netop fået tilladelse til at afvikle fodboldkamp for flere tusinde tilskuere, og det betyder, at vi alle sammen endelig skal til bold på Nature Energy Park igen, når vi onsdag tager imod Silkeborg IF!

Senere i dag vil alle sæsonkortholdere derfor modtage en mail, der beskriver, hvordan man henter sin eller sine billetter til kampen på onsdag. Mailen sendes ikke fra det sædvanlige mailsystem, så det kan være en god ide at tjekke sit spam-filter eller dine uønskede mails, så billetterne ikke havner der.

Alle sæsonkortholdere er sikret adgang til kampen, og du skal blot hente din billet senest tirsdag kl. 12.00.

Da vi skal overholde en række retningslinjer til kampen, kan du desværre ikke sidde på din sædvanlige plads på onsdag, og du kan ikke benytte din vanlige indgang. For at mindske smitterisikoen er Nature Energy Park således opdelt i en række sektioner, og det er derfor vigtigt, at du benytter den indgang, der står på din billet. På din billet kan du desuden se, hvilken vej du skal benytte for at komme til din anviste indgang på stadion. 

Til kampen har du ikke adgang med sæsonkort, så det er vigtigt, at du har hentet billet til kampen.

Hvis dit sæsonkortabonnement er købt efter fredag den 3. juli kl. 12.00 vil du blive kontaktet senere, men du kan selvfølgelig fortsat komme til fodbold på onsdag.

Hvis der står på dit sæsonkort, at det udløb den 30. juni 2020, gælder dit sæsonkort hele sæsonen, og du har dermed fortsat adgang til de resterende kampe i juli.