Annonce
Annonce
Sabbi: 800 OB-fans får betydning for kampen
Sydbank Pokalen

Sabbi: 800 OB-fans får betydning for kampen

03 dec 2021
Annonce

Emmanuel Sabbi er imponeret over, at mere end 800 OB-fans har sikret sig billet til søndagens pokalkvartfinale, der spilles i Randers, og han er overbevist om, at det får betydning for kampen.

Annonce

Søndag aften klokken 18.00 spiller vi den første af to kvartfinaler i Sydbank Pokalen mod Randers FC. Første kamp spilles på udebane i Kronjylland, og her venter der os en modstander, som vi efterhånden kender ganske godt. Det bliver opgør nummer 20 mod Randers FC siden år 2017, og vores kantspiller Emmanuel Sabbi er også godt forberedt på dem.

- Vi ved, hvad Randers FC kan, og vi ved, hvad de kommer med. De har nogle dygtige spillere i offensiven, og som hold er de rigtig stærke i defensiven. Uanset hvad de kommer med, så er det vigtigt, at vi spiller på den måde, vi selv er bedst, og vi skal ikke gå på kompromis med vores spillestil på grund af dem. Lykkes vi med vores eget spil, så er jeg helt sikker på, at vi kan tage hjem fra Randers med en sejr, siger Emmanuel Sabbi.

Med en plads i kvartfinalen er vi blandt de otte sidste hold i Sydbank Pokalen. Dermed er der ikke langt til en eventuelt finale, som er den største enkeltstående kamp i Danmark, og sådan en vil Emmanuel Sabbi rigtig gerne frem til.

- Jeg synes, pokalturneringen er en fed turnering. Der er meget på spil i hver eneste kamp, og hvis man er godt nok, så kan man komme ud og spille europæisk fodbold. Det vil være stort for mig personligt, og det vil være stort for OB igen at komme i europæiske fodbold, så det vil være helt vildt fantastisk for os, hvis det kan lykkes, siger Sabbi.

I vores seneste kamp blev det til en sejr over FC Nordsjælland på 2-0 hjemme på Nature Energy Park, og det var en rigtig god oplevelse, der har højnet humøret i truppen.

- Humøret i truppen er rigtig godt. Inden kampen mod FCN var vi på et stadie, hvor vi lidt havde brug for en sejr. Det lykkedes det for os at få, og vi leverede en god indsats efter kampen. Den gav os tre point, men den gav os også noget mental styrke, som vi tager med til kampen på søndag.

Selvom kvartfinalen i Sydbank Pokalen i denne sæson afgøres over to kampe, så er det ikke noget, der får Emmanuel Sabbi til at gribe kampen anderledes an. Han går på banen efter en sejr.

- Uanset hvem vi møder, så spiller vi altid for at vinde den kamp, vi går ind til. Sådan bliver det også på søndag, selvom der er en returkamp en uge efter. Randers er gode – særligt på hjemmebane. Det har leveret godt i Europa, men jeg tror virkelig på, at vi kan tage til Randers og vinde, siger Sabbi om søndagens opgave.

Kampen mod Randers spilles på udebane søndag klokken 18.00, og det er der mange stribede fans, der er klar over. Mere end 800 OB-fans har nemlig sikret sig billet til opgøret, og det er noget, der gør indtryk på Emmanuel Sabbi.

- 800, siger du? Det er virkelig mange, og det er fantastisk at høre! Fansene har virkelig været fantastiske i denne halvsæson, og de har aldrig givet op i kampene. Selv da vi på hjemmebane var bagud med 2-0 mod Brøndby, der fortsatte de med at tro på det, og det hjalp os virkelig nede på banen. De har gjort det godt, og jeg er også helt sikker på, at når der er så mange OB-fans på plads på søndag, så får det betydning for kampen fortæller Sabbi.

Der er gratis adgang til kampen mod Randers FC, og hvis du endnu ikke har hentet billet til kampen, så kan du gøre det på Randers FC’s hjemmeside, som du finder her.

Annonce