Annonce
Annonce
Sabbi tilbage fra karantæne: Glæder mig til igen at hjælpe holdet
3F Superliga

Sabbi tilbage fra karantæne: Glæder mig til igen at hjælpe holdet

23 okt 2021
Annonce

Emmanuel Sabbi har overstået sin ene karantænedag, og han glæder sig gevaldigt til, at det bliver søndag, så han igen kan hjælpe holdkammeraterne i kamp, når vi møder Silkeborg IF på udebane.

Annonce

Søndag klokken 14.00 møder vi Silkeborg IF på udebane på kunstgræsset på JYSK Park. Til den kamp har vi ingen Emmanuel Sabbi til rådighed, da hans ene karantænedag nu er overstået. Den fik han, på grund af mange gule kort, og derfor måtte han se sidste uges kamp mod Randers FC fra tribunen.

- Det var ikke rart at se kampen fra tribunen. Som spiller vil du altid spille, og når du er fit, men alligevel ikke kan spille, så er det ekstra irriterende. Det var ikke sjovt at se os tabe, og jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne have hjulpet holdet. Nu er jeg tilbage fra karantænen, og jeg glæder mig helt vildt til, at jeg igen kan hjælpe holdet, siger Emmanuel Sabbi.

Inden karantænen var Emmanuel Sabbi inde i en rigtig god periode. En periode der blandt andet både bød på en kåring som den bedste OB-spiller i både august og september. Derfor kommer han da også tilbage fra karantænen med masser af selvtillid.

- Jeg er stadig inde i en god periode, selvom jeg har haft karantæne en enkelt kamp. Jeg arbejder hårdt, og jeg har fokus på de samme ting, som jeg havde, inden jeg var i karantæne. Det er vigtigt for mig, at jeg har fokus på mig selv og alle de ting, jeg selv kan gøre noget ved. Så jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg søndag forhåbentlig kan vise holdet og vores fans, at jeg er klar til at hjælpe holdet med en god præstation.

Den gode præstation skal leveres på kunstgræsbanen i Silkeborg. Striberne og Sabbi har i løbet af denne uge trænet på kunstgræsbanen i Ådalen, og Sabbi tror på, at vi kan tage alle tre point med hjem fra Silkeborg.

- Vi arbejder hårdt hver dag, og selvom vi tabte en tæt kamp mod Randers, så har vi stadig en stor tro på os selv. Jeg synes, at vi over sæsonen er blevet bedre. Flere og flere ting virker for os i kampene, og jeg tror helt klart på, at vi kan tage tre point med hjem til Odense.

Kampen mod Silkeborg IF kan ses på Eurosport 2, hvis du ikke tager turen til Søhøjlandet.

Annonce