Annonce
Annonce
Sabbi: Vi har en stærk tro på os selv
3F Superliga

Sabbi: Vi har en stærk tro på os selv

08 aug 2021
Annonce

Emmanuel Sabbi er fuld af selvtillid inden mandagens kamp mod FC Nordsjælland, og selvom det har været stolpe ud for Sabbi i sæsonstarten, så tror han på stribet succes mandag aften.

Annonce

Mandag aften klokken 19.00 får vi lov at runde fjerde runde af 3F Superligaen af, når vi på udebane møder FC Nordsjælland. Det er kampe, der har for vane at være jævnbyrdige på deres kunstgræs, og de fem seneste indbyrdes opgør i Farum er endte med to sejre til hver samt en enkelt uafgjort kamp.

Dermed er der helt afgjort en mulighed for, at vi tager alle tre point, det er i hvert fald sådan, Emmanuel Sabbi ser på mandagens udfordring.

- Jeg synes, vi i starten af sæsonen har bevist, at vi har et rigtig godt hold. Jeg synes, at vi på træningsbanen kan mærke, at vi bliver skarpere, og vi får flere fælles tanker hver eneste dag. Så jeg føler, der er gode muligheder for, at vi tager alle tre point med hjem til Odense. Kampen i morgen bliver på kunstgræs, men det ved vi, og det er vi forberedt på. Vi ved, at det bliver en svær kamp, men vi har masser af selvtillid, så vi tager helt sikkert derover med en stærk tro på os selv, siger Emmanuel Sabbi om mandagens kamp ude mod FC Nordsjælland.

Sabbi har selv været i startopstillingen for os i de tre første kampe, og han føler sig også selv skarp for tiden.

- Jeg er fit, og jeg har fået masser af spilletid i starten af sæsonen. Spilletid gør fodboldspillere bedre, så jeg er rigtig taknemmelig for den spilletid, jeg har fået i starten. Jeg synes, jeg har præsteret okay. Jeg har været lidt uheldig ikke at score, men jeg arbejder hårdt for, at jeg snart kommer på tavlen. Når det er sagt, så er det vigtigste ikke, om jeg scorer. Det vigtigste er, at vi lykkes som hold, siger Emmanuel Sabbi, inden han sætter et par ord på, hvordan han forventer, at kampen forløber.

- Jeg forventer en kamp med højt pres fra begge mandskaber fra start til slut. Det kan godt blive en rigtig underholdende kamp for vores fans. Der kommer masser af energi i kampen, og for os er det vigtigt, at vi tør spille fodbold på den måde, som vi selv er gode til, fortæller vores amerikanske offensivspiller.

Kampen mod FC Nordsjælland er den første i godt halvandet år, hvor OB-fans er velkommen i udebaneafsnittet. Derfor håber vi, at rigtig mange OB-fans tager plads i Farum. For dem der ikke tager turen til Nordsjælland, så kan I se med på TV3 Sport, hvor TV-optakten til kampen starter klokken 18.00.

Derudover kan du som altid lytte til kampen i Liga på P3, ligesom du kan følge med på vores LIVE-Twitter.

Annonce