Sæsonkortholdere kan komme gratis til ODINCON’19!

Sæsonkortholdere kan komme gratis til ODINCON’19!

21 nov 2019

Så er der ikke længe til en af Nordeuropas største gamingmesser løber af stablen – lige her i Odense!

ODINCON’19 den 6.-8. december i Odense Congress Center er et mekka for gaming- og e-sportsinteresserede, hvor du kan se, prøve og købe spil og hardware fra nogle af verdens største udbydere – bl.a. Nintendo, Sony og Activision.

Messen byder på to kæmpe haller fyldt med gaming, plus flere scener med YouTubere, bloggere og andre influencere fra computerspillenes og e-sportens verden – og selvfølgelig finalerne i ESL CS:GO Pro League på megaskærm, med masser af fed stemning til allersidste map.

Som sæsonkortholder kommer du i år GRATIS ind til ODINCON (du skal bare vise dit kort i indgangen) – og selv uden sæsonkort, kan du bruge dette rabatlink sammen med rabatkoden "ob2019" til at komme ind på ODINCON for kun 25. kr. (normalpris i døren 80 kr.).

Du kan læse meget mere om ODINCON her!

Kom tæt på stjernerne til Danish Game Awards!
Dagen inden ODINCON, fredag den 5. december, mødes spiludviklere, professionelle gamere, YouTubere, streamere og alle de andre kendte ansigter fra gamingbranchen til awardshowet Danish Game Awards.

Her bliver der uddelt 10 awards i en række forskellige kategorier, med Simon Talbot som vært og massevis af kendisser salen. Der er et meget begrænset antal billetter til salg til DGA’19, så hvis du har lyst til at komme helt tæt på stjernerne indenfor gaming og e-sport, så skynd dig ind på https://www.danishgameawards.dk/!