Annonce
Annonce
Sæsonkortsalget kan igen slå ny rekord
Nyt fra OB

Sæsonkortsalget kan igen slå ny rekord

07 jun 2022
Annonce

I den seneste sæson var antallet af solgte sæsonkort det højeste nogensinde, og alt tyder på, at vi igen slår rekorden i løbet af denne sommer.

Annonce

Opbakningen har været forrygende gennem hele den forgangene sæson, hvor det gennemsnitlige tilskuertal på Nature Energy Park var det højeste i otte år, og når vi ser på sæsonkortsalget, ser det også ud til, at den loyale opbakning kun fortsætter med at stige frem mod den kommende sæson. 

- Gennem hele sæsonen har der været en fantastisk opbakning og stemning på Nature Energy Park, og det lykkedes også på smukkeste vis at flytte den stribede fodboldfest med til Pokalfinalen i Brøndby. Fællesskabet omkring klubben har vokset sig større og stærkere, og når vi ser på sæsonkortsalget frem mod den kommende sæson, så ser det også meget lovende ud. Sidste sommer slog vi rekord i antallet af solgte sæsonkort, og det tal er kun steget siden. Derfor er jeg også overbevist om, at vi i løbet af denne sommer kommer til at slå klubrekorden på ny, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB. 

Og der er god grund til at tro på en ny rekord, for hvis alle, der havde et nummereret sæsonkort i den seneste sæson, fornyer deres sæsonkort, slår vi alltime-rekorden allerede inden den nye sæson er sparket i gang. Fans med nummererede sæsonkort har deadline ind til udgangen af juni, hvis man vil være sikre på at holde sin faste plads i den kommende sæson. 

Der er fortsat rigtig mange gode pladser til rådighed på Nature Energy Park, og du sikrer dig dit sæsonkort her. 

Annonce