Annonce
Annonce
Sander Svendsen: Fantastisk støtte fra fansene
3F Superliga

Sander Svendsen: Fantastisk støtte fra fansene

30 aug 2019
Annonce

Vores norske angriber sætter enormt pris på opbakningen fra lægterne.

Annonce

I aften kl. 19 gæster SønderjyskE Nature Energy Park, og det er første gang siden sejren over Randers d. 9. august, at vi igen spiller hjemme.

Vores publikum har betydet rigtigt meget, og det har været helt vildt at opleve de mange fans, der tog turen til både Farum og Hobro. Derudover har der været masser af blåhvide striber på Nature Energy Park i denne sæson, og det kan i den grad mærkes, siger vores angriber Sander Svendsen:

- Det betyder så meget for os. Der er en fantastisk støtte fra fansene og hele byen, ja, hele øen. Det betyder, at vi arbejder hårdere og har en god følelse i kroppen, fordi vi kan mærke, at I er med os. Jo flere fans, jo bedre, så jeg håber, at der kommer mange i aften og ser os mod SønderjyskE. Så kan vi forhåbentligt igen tage en sejr, for det har vores fans fortjent at få.

De to foregående kampe har desværre ikke kastet mål af sig, selvom vi igen og igen har produceret masser af chancer. Så nu er det på tide at få sat bolden det sidste stykke over stregen, siger Sander Svendsen:

- Vi skal have fokus på at skabe chancerne igen, for vi har virkeligt haft mange af dem. Vi skal bare fortsætte med det, og så skal vi være lidt skarpere foran kassen, når vi får mulighederne. Jeg synes, at man kan se, at vores samspil bliver bedre og bedre, så vi skal bare fortsætte i den stil og skabe noget foran mål, som vi har været så gode til.

Hvis du vil se Striberne i aften, spilles kampen kl. 19 på Nature Energy Park. Dørene åbnes allerede kl. 17, for der sker masser af ting på stadion.

Fodboldfreestyleren Rasmus Johansson underholder i Faxe Kondi Familiezonen, hvor der er ansigtsmaling og hoppeborg.

I Albani Fanzonen er der levende musik ved Jonas & Frank, mens en DJ fra Den Brølende And også spiller op til dans.

Annonce