Annonce
Annonce
Sayouba Mandé udlejes til FC Helsingør
Førsteholdet

Sayouba Mandé udlejes til FC Helsingør

01 aug 2022
Annonce

Sayouba Mandé har været en del af OB siden sommeren 2018, men nu lejes han ud til FC Helsingør for resten af sæsonen.

Annonce

Vi har indgået en lejeaftale med FC Helsingør, som betyder, at Sayouba Mandé udlejes til den nordsjællandske klub indtil næste sommer, hvor hans kontrakt i OB også udløber.

- Vi vil ændre konkurrencesituationen i vores målmandsteam, hvilket førte os til beslutningen om at udleje Sayouba Mandé. Han har været en loyal og yderst professionel spiller i OB, som er højt værdsat af spillere, ledere og supportere. Vi ønsker både ham og FC Helsingør en god sæson, siger Fodbolddirektør, Björn Wesström, inden han fortsætter:

- Vi søger nu en afløser for Mandé til målmandspositionen, og vi vender tilbage, så snart der er noget nyt at fortælle.

Den ivorianske målmand kom til Odense fra norske Stabæk Fotball i august 2018, og han har siden været en del af det stribede målmandsteam.

- Selvom min tid i OB har været god, er jeg virkelig glad for denne mulighed. Det har været en lang rejse, og jeg vil gerne takke alle omkring klubben; trænerne, spillerne og vores fans, siger Sayouba Mandé.  

Mandé nåede at spille ni superligakampe og fire pokalkampe i OB, og derudover har han været en god sparringspartner og reserve for de andre målmænd i truppen, ligesom han altid har været en humørbombe og en meget vellidt person blandt spillerne, staben og medarbejderne i Ådalen.

Aftalen træder allerede i kraft i dag, og den løber indtil sommeren 2023.

Annonce