Annonce
Annonce
Sebastian Dalby Wille forlænger med OB
Akademi, Nyt fra U17

Sebastian Dalby Wille forlænger med OB

04 maj 2022
Annonce

Vi er blevet enige om en kontraktforlængelse med den talentfulde U17-målmand Sebastian Dalby Wille, så den nye kontrakt nu løber frem til sommeren 2024.

Annonce

I sommeren 2020 rev den dengang 15-årige Sebastian Dalby Wille teltpløkkerne op fra Sunds og skiftede fra FC Midtjylland til Odense Boldklub. Det har siden været en stor succes, og derfor forlænger vi nu samarbejdsaftalen, så den nu løber frem til sommeren 2024.

- Vi er rigtig glade for, at vi har forlænget med Sebastian. Han kom til klubben for to år siden, og han har siden gennemgået en kæmpe udvikling. Vi synes, han har nogle kompetencer, som kan udvikles i det fantastiske målmands-setup, vi har, og nu håber vi, at han kan tage det næste step og udvikle sig yderligere. siger Tonny Hermansen, der er akademichef i OB.

For Sebastian selv er det også en stor succes, at han nu kan sætte sin signatur på en kontrakt, der løber to år frem i tiden.

- Jeg er rigtig glad for at være her, så det er fedt, at klubben giver mig den tiltro ved at forlænge med mig. Det viser også, at jeg har udviklet mig meget, og at de er tilfredse med den måde, jeg spiller på. Nu skal jeg bare fortsætte min udvikling, og så håber jeg, at jeg kan komme til at træne mere med superligatruppen, siger Sebastian Dalby Wille.

Som bare 15-årig tog Sebastian den store beslutning at flytte fra de vante rammer hjemme i Sunds og rykke til Odense, og det er en beslutning, han ikke har fortrudt siden.

- Det har været nemmere, end jeg havde regnet med, men det har selvfølgeligt også været mega-udviklende, så det var helt klart den rigtige beslutning. Vi har et rigtig godt sammenhold, og det er simpelthen så tydeligt på banen, at vi har sådan et fantastisk fællesskab, siger Sebastian.

Den nye aftale mellem OB og Sebastian Dalby Wille løber frem til den 30. juni 2024.

Annonce