FRØKJÆRRR

29.08.2018 18:22

På en fantastisk scoring af Mads Frøkjær-Jensen i sidste sekund endte vores premiere i Baltic Sea Cup med en sejr på 3-2 over Halmstads BK

Baltic Sea Cup, 1. runde
Onsdag 29. august, 16:00, Nature Energy Park
OB – Halmstads BK 3-2 (1-0)
8. min. 1-0 Mathias Greve
51. min. 1-1 Alexander Johansson
53. min. 2-1 Mads Frøkjær-Jensen
81. min. 2-2 Oliver Hintsa
90. min. 3-2 Mads Frøkjær-Jensen

Oliver Christensen – Jonas Skytte (46. min. Gustav Grubbe), Kenneth Emil Petersen, Oliver Skolnik (46. min. Anton Pedersen), Yao – Mathias Greve (62. min. Jonathan Kjær), Mads Frøkjær-Jensen, Kamil Vacek (62. min. Lucas Møller), Anders Klynge (87. min. Rasmus Nissen) – Mathias Jørgensen, Peter Clement (76. min. Kristian Brøndum)
Bænken: Hans Christian Bernat, Anton Pedersen, Lucas Møller, Rasmus Nissen, Jonathan Kjær, Gustav Grubbe, Kristian Brøndum

Halmstads BK’s startopstilling:
Emil Jönsson - Edvin Kurtulus, Andreas Hadenius, Isac Larsson, Andreas Bengtsson - Erik Ahlstrand, Marcus Mathisen, Jonathan Svedberg, Emil Tot Wikström - Alexander Johansson, Isac Harrysson
Bænken: Max Johnsson, Gabriel Wallentin, Axel Berggren, Philip Comnell, Oliver Hintsa, Jacob Olsson, Nils Hedström

Onsdag eftermiddag spillede OB sin første kamp i den nystartede Baltic Sea Cup, da svenske Halmstads BK gæstede Nature Energy Park. I truppen må der være tre spillere, som er født før 1997, og for OB var det Kenneth Emil Petersen, Kamil Vacek samt Mathias Greve, som alle tre var med i startopstillingen.

Og det var faktisk to af de spillere, der var med i målet til 1-0, som blev scoret efter otte minutter. Det skete efter en periode med masser af boldbesiddelse til OB. Spillet blev via Kamil Vacek hurtigt vendt fra højre til venstre. Her spillede Jonas Skytte så Peter Clement fri med en pasning mellem to svenskere. Peter Clement tog bolden med til mållinjen, og smed et fladt indlæg ind i feltet, hvor Mathias Greve fra en position midt i straffesparksfeltet sikkert sparkede bolden ind til 1-0.

Fem minutter efter var striberne tæt på at øge føringen. Et hjørnespark blev smidt over i det bageste område, hvor Kenneth Emil Petersen gik op i duellen, der resulterede i en nedfaldsbold. Den faldt ned for fødderne af Mads Frøkjær-Jensen, der sparkede bolden en meters penge over målet.

Selvom det skete efter et lille kvarters tid, så var det den sidste store chance, der var i en chancefattig første halvleg, som OB kontrollerede.

Chancer fik vi til gengæld masser af fra første fløjt i anden halvleg – og den første allerede tre minutter efter starten. Oliver Christensen fik fat i bolden, og sendt et udspark frem efter Mathias Jørgensen. Han sagde ”meep-meep”, og spænede derefter fra sin modstander, og lagde bolden ind på midten efter Peter Clement, der var en skostørrelse fra at sparke OB på 2-0.

Minutter efter var Clement igen tæt på, men denne gang fik målmanden fisket bolden til sig af to omgange, og to minutter efter lå bolden til gengæld i nettet bag Oliver Christensen. En svensk offensivspiller tacklede sig igennem OB-forsvaret, inden han flot sparkede bolden over i modsatte side af målet og bragte balance i regnskabet.

Den stilling holdt kun i to minutter, inden OB igen havde bragt sig foran. Mathias Greve lavede lækkerier på mållinjen, hvor han snød det svenske forsvar, og få sekunder senere serverede han bolden for fødderne af Mads Frøkjær-Jensen, der bare skulle sætte en inderside på bolden, før han kunne bringe OB på 2-1.

Det var OB, der var det stærkeste hold, og størstedelen af spillet foregik på Halmstads banehalvdel, der var sjældne gæster. Men med ti minutter tilbage af kampen forærede OB så til gengæld et mål til gæsterne.

En stor fejlaflevering fra Mads Frøkjær-Jensen fra midterlinjen havnede lige for fødderne af deres angriber, der fik sig en 30 meters friløber. Da han nåede ned til Oliver Christensens mål, rundede han køligt ham og sparkede den i nettet til 2-2.

OB forsøgte i de sidste ti minutter at etablere et pres mod Halmstad-målet, og selvom OB havde bolden mest, og Mathias Jørgensen kom til en enkelt stor mulighed, lignede det en uafgjort kamp, inden Mads Frøkjær-Jensen i tredje minuts overtid fik gjort sin fejl igen. Han stod upresset på kanten af feltet, og med en fantastisk flot afslutning fik han overlistet målmanden, og sendt OB på 3-2 med en afslutning, der gik ind via både overligger og stolpe.

Det blev kampens sidste aktion, og dermed endte vores første kamp i Baltic Sea Cup med en sejr på 3-2 over svenske Halmstads BK.