IMG_8350

24.01.2019 12:05

Torsdagens træningskamp endte med en sejr til Jakob Michelsens tropper på 1-0 over Pogon Szczecin efter en scoring fra Casper Nielsen i begyndelsen af anden halvleg.

Træningskamp
Torsdag 24. januar kl. 9:00, Belek
OB – Pogon Szczecin 1-0 (0-0)
52. min. 1-0 Casper Nielsen

Sten Grytebust – Ramon Leeuwin (46. min. Troels Kløve), Jeppe Tverskov (79. min. Daniel Obbekjær), Marco Lund – Ryan Johnson Laursen (61. min. Mikkel Desler), Casper Nielsen (61. min. Kamil Vacek), Janus Drachmann (61. min. Jens Jakob Thomasen), Julius Eskesen (61. min. Mathias Greve), Jacob Barrett Laursen (61. Min. Yao) – Anders K. Jacobsen (61. min. Nicklas Helenius), Bashkim Kadrii (61. min. Mathias Jørgensen

Førsteholdet er for tiden på træningslejr i Belek, og torsdag formiddag blev den første træningskamp på turen spillet. Modstanderen var polske Pogon Szczecin, der er nummer fem i den polske liga, men kun med to point op til tredjepladsen i rækken.

Kampen blev spillet på Cornelia Sports Center, som er den samme bane, vi har trænet på, så selvom vi befandt os i Tyrkiet, var vi på hjemmebane. Det var dog gæsterne, der kom bedst fra start i kampen. De havde en god, hurtig boldomgang, men vi forsvarede os stærkt, så polakkerne ikke fik skabt åbne målchancer.

Det var til gengæld heller ikke et OB-hold, der vadede i chancer i de første 45 minutter, som endte uden scoringer.

Fra anden halvlegs start blev Troels Kløve sat på banen for Ramon Leeuwin, og der blev i samme omgang fortaget et formationsskift fra 3-5-2 til 4-4-2. Det gav et mere offensivt udtryk, og OB blev mere målsøgende efter pausen.

Det blev allerede udnyttet efter syv minutters spil, da vi kom foran med 1-0. Det skete efter en bolderobring fra Julius Eskesen højt oppe på banen. Han spillede hurtigt bolden videre til Bashkim Kadrii, som fandt Casper Nielsen på midten et par meter udenfor straffesparksfeltet. Nielsen tog et par træk, kom alene igennem med målmanden og udplacerede ham stensikkert.

Herefter var OB det toneangivende hold, og gæsterne havde fortsat store udfordringer med at skabe chancer mod OB’s forsvarskæde.

Efter en times spil fik kampen tilføjet et af de krydderier, en træningskamp næsten altid indeholder; En masseudskiftning. Jakob Michelsen skiftede syv mand, og til trods for de mange udskiftninger blev der ikke ændret på formationen.

Selvom OB var i fin kontrol, så var det pludselig Pogon Szczecin, der efter 70 minutters spil var ved at komme frem til en stor skudchance, men Marco Lund fik på næsten ren ishockeymanér smidt sig ind foran og prikket til bolden og derved afværget forsøget.

Kort efter burde OB have gjort det til 2-0 i den anden ende efter et godt angreb, men de mange OB-spillere i feltet kunne ikke blive enige om, hvem der skulle sparke den i kassen.

Resten af kampen blev en stille og rolig affære uden de helt store chancer, og så endte det med en sejr til OB på 1-0 efter en god præstation mod Pogon Szczecin.