Annonce
Annonce
Sejr på 7-0 afsluttede træningslejren
Førsteholdet

Sejr på 7-0 afsluttede træningslejren

03 jul 2021
Annonce

Træningslejren fik den perfekte afslutning for Striberne, da vi lørdag eftermiddag slog Fremad Amager fra landets næstbedste række med hele 7-0 på stadion i Nyborg.

Annonce

Træningskamp
Lørdag d. 3. juli kl. 13.00, Nyborg Idrætscenter
OB – Fremad Amager 7-0 (3-0)
1-0 Issam Jebali (3.)
2-0 Bashkim Kadrii (10.)
3-0 Max Fenger (45.)
4-0 Mart Lieder (46.)
5-0 Mads Frøkjær (63.)
6-0 Mart Lieder (73.)
7-0 Moses Opondo (87.)

Kampens forløb:
For de fleste fodboldfolk står lørdag i fodboldens tegn. Størstedelen ser primært frem til aftenens EM-kvartfinale mellem Danmark og Tjekkiet, men de fynske fodboldfeinschmeckere så naturligvis mindst ligeså meget frem til eftermiddagskampen mellem OB og Fremad Amager fra NordicBet Ligaen.

Kampens var sidste punkt på førsteholdets træningslejr i Nyborg, og det skulle hurtigt vise sig, at Striberne havde fået noget ud af træningslejren.

OB kom buldrende frem fra første fløjt, og allerede efter tre minutters spil havde Issam Jebali fået nettet til at blafre for første gang. Det var tredje gode OB-angreb i kampens indledning, og efter godt forarbejde fra Max Fenger kunne Bashkim Kadrii sende et fladt indlæg ind i boksen. Det fik amagerkanerne i første omgang afvist, men bolden havnede for fødderne af Jebali, som sikkert tæskede bolden i kassen til 1-0.

OB fortsatte med at presse på, og det høje, fremadrettede pres forstyrrede hele tiden Fremad Amager. Det gjorde, at de havde svært ved at få spillet til at fungere, og efter ti minutters spil blev føringen fordoblet. Det gjorde den ved Bashkim Kadrii, efter OB-offensive havde lagt et hidsigt pres på et af gæsternes målspark, som resulterede i en bolderobring.

Der var fuld kontrol fra start til slut, og det var også tilfældet, selvom vi måtte helt frem til første halvlegs sidste minut, inden vi kunne sætte scoringen til 3-0 ind på tavlen.

Denne gang var det Max Fenger, der var på plads. Jens Jakob Thomasen sendte den ind i boksen, og Aron Elís Thrándarson vandt et par dueller. Efter lidt klumpspil havnede bolden for fødderne af Max Fenger. Han valgte klogt at lave en skudfinte i første omgang, hvorefter han med venstreskøjten lagde bolden op i hjørnet til 3-0, som blev resultatet efter første halvleg.

I pausen satte vi Hans Christian Bernat, Troels Kløve og Mart Lieder på banen, og de to sidstnævnte skulle bare bruge 30 sekunder, før de havde gjort sig positivt bemærket.

Troels Kløve var kommet ind på højre back i stedet for Ryan Johnson Laursen, og her erobrede han bolden fra en af gæsternes offensivspillere. Kort efter spillede han bolden frem til Mart Lieder, der klogt holdt på bolden. Han spillede den derefter skråt tilbage til Issam Jebali, som sendte Lieder afsted i dybden. Her løb vores hollandske angriber fra deres defensiv, hvorefter han køligt lagde bolden i kassen til 4-0.

Det var OB her, der og alle vegne. Gæsternes keeper, Jacob Pryts, havde flere glimrende redninger i løbet af kampen, og derfor må det også have været ekstra frustrerende at indkassere så mange scoringer mod et stærkt OB-mandskab.

Mads Frøkjær kom på banen efter en times spil, og han skulle bare bruge tre minutter på at gøre sig positivt bemærket. Igen var det Troels Kløve, der erobrede bolden, hvorefter han hurtigt fandt en fri holdkammerat. Denne gang var det så Frøkjær. Han tog så et par træk ind i banen fra højre, hvorefter han med venstreskøjten sparkede den fladt ind i det korte hjørne til 5-0.

Så kunne man tro, at foden ville blive lettet lidt fra speederen, men det var absolut ikke planen. Scoringen til 6-0 kom således blot ti minutter senere. Denne gang var det indskiftede Tarik Ibrahimagic, der erobrede bolden højt oppe på banen. Han spillede den skråt tilbage til Mart Lieder, som på sin førsteberøring kanonerede bolden op i hjørnet, hvor den gik ind via overliggeren. En klassescoring fra Striberne.

Det var som nævnt sidste dag på træningslejren, og der var mødt godt med lokale folk op på tribunen i Nyborg. De fik fuld valuta for den gratis entrebillet, og Moses Opondo gav dem i slutfasen endnu en stribet scoring at gå hjem på.

Denne gang var det efter et stribet mønsterangreb, bolden blev sendt i kassen. Mange afleveringer på meget lidt plads og må meget kort tid endte ud med, at Opondo kom fri i højre side af straffesparksfeltet. Her tog han en fin berøring, inden han med en kraftfuld afslutning tæskede bolden ind ved den nærmeste stolpe til 7-0, som blev kampens slutresultat.

Dermed blev en rigtig god træningslejr i Nyborg afsluttet på den bedst tænkelige måde. Allerede onsdag vender vi retur til Nyborg, når vi spiller træningskamp mod Brøndby IF klokken 13.00.

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen (46. Hans Christian Bernat) – Ryan Johnson Laursen (Troels Kløve, 46.), Kasper Larsen (Christian Vestergaard, 60.), Alexander Juel Andersen (Jonathan Khemdee, 60.), Jørgen Skjelvik (Aske Adelgaard, 60.) – Jens Jakob Thomasen (Tarik Ibrahimagic, 60.), Aron Elís Thrándarson (Ayo Simon Okosun, 60.), Issam Jebali (Mads Frøkjær, 60.), Emmanuel Sabbi (Tobias Augustinus-Jensen, 60.), Max Fenger (Moses Opondo, 60.), Bashkim Kadrii (Mart Lieder, 46.)

Næste kamp:
Onsdag d. 7. juli kl. 13.00, OB – Brøndby IF, Nyborg Idrætscenter

Annonce