Sejr sendte U19 i den øverste halvdel
Nyt fra U19

Sejr sendte U19 i den øverste halvdel

11 nov 2018

U19-drengene vandt for tredje gang i træk med 4-1 på hjemmebane, da Vejle lørdag gæstede Ådalen. Sejren sender striberne op på 6. pladsen i U19-Ligaen.

U19 Ligaen
Lørdag 10. november kl. 13.00, i Ådalen
OB – Vejle 4-1 (1-1)
2. min. 0-1 Thais Damgaard
42. min. 1-1 Anders Klynge
63. min. 2-1 Tarik Ibrahimagic
67. min. 3-1 Jonathan Harboe
86. min. 4-1 Mikkel Michelsen

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Jonas Skytte, Anton Pedersen, Oliver Skolnik, Marco Kruse (81. min. Kristian Brøndum) – Nicolai Skøtt, Jonathan Harboe, Tarik Ibrahimagic, Anders Klynge – Peter Clement (73. min. Lucas Møller Jensen), Max Fenger (64. min. Mikkel Michelsen)

Kampens forløb:
Lørdag tog U19-drengene imod Vejle, og selvom striberne har vundet de to foregående hjemmebanekampe med 4-1, så har der været en tendens til, at gæsterne er kommet bedst fra land i kampene. Således var både AGF og Lyngby foran i de foregående kampe i Ådalen, og denne lørdag var det også gæsterne, der kom bedst fra start.

Der var bare spillet to minutter, så stod der 0-1 på måltavlen, og OB skulle kæmpe sig tilbage i kampen. Det skulle de forsøge på i en første halvleg, der havde høj intensitet, masser af dueller, fight og ikke så kønt spil. Som halvlegen skred frem, fik striberne mere og mere spillemæssigt overtag, og spillet blev også bedre. Det toppede kort inden pausen, da Anders Klynge på en superflot scoring fik bragt balance i regnskabet.

Ligesom i de foregående hjemmekampe var det et meget stærkt OB-hold, der kom ud fra omklædningsrummet til anden halvlegs start. Det var mere eller mindre et langt pres mod Vejle-målet, og de rødklædte gæster havde ikke evnerne til at spille sig ud af det aggressive pres, som OB-spillerne lagde.

Små tyve minutter inde i anden halvleg fik striberne udbytte af deres pres, da begge centrale midtbanespillere, Jonathan Harboe og Tarik Ibrahimagic straffede gæsterne på to omstillinger. Det lukkede stort set kampen, men det sidste søm i kisten blev banket i af Mikkel Michelsen, der med små fem minutter tilbage af kampen satte bolden i nettet, så OB for tredje hjemmebanekamp i træk vandt med 4-1.

Kommentar fra cheftræner Kim Engstrøm:
- Vi er rigtig glade for sejren, vi vidste på forhånd at det ville kræve rigtig meget af os for at kunne tage alle tre point, da Vejle har lavet nogle rigtig flotte resultater på det seneste. Så for os handlede det om at vi skulle være det mest løbestærke hold, have flest afslutninger, flest højintense løb, samt vinde flest dueller. Ingen tvivl om at vi vandt på alle fire parametre, og når man gør det, så er sandsynligheden meget stor for også at tage de tre point.

Sejren var meget fortjent. Efter en lige første halvleg, fik vi endnu engang sat os fuldstændigt på tingene i anden halvleg. Vi fik endnu en gang vist, vi har en meget stærk trup med tre nye i startopstillingen i forhold til seneste kamp, og så var det dejligt at få tre midtbanespillere på måltavlen. Vi savnede i den seneste kamp i Aalborg at være målsøgende, det fik vi ændret på i lørdagens kamp.

Næste kamp:
Lørdag 24. november kl. 11:45, Esbjerg fB – OB, Esbjerg Kunstgræsbane