11.11.2018 18:47

U19-drengene vandt for tredje gang i træk med 4-1 på hjemmebane, da Vejle lørdag gæstede Ådalen. Sejren sender striberne op på 6. pladsen i U19-Ligaen.

U19 Ligaen
Lørdag 10. november kl. 13.00, i Ådalen
OB – Vejle 4-1 (1-1)
2. min. 0-1 Thais Damgaard
42. min. 1-1 Anders Klynge
63. min. 2-1 Tarik Ibrahimagic
67. min. 3-1 Jonathan Harboe
86. min. 4-1 Mikkel Michelsen

Hans Christian Bernat – Jonas Skytte, Anton Pedersen, Oliver Skolnik, Marco Kruse (81. min. Kristian Brøndum) – Nicolai Skøtt, Jonathan Harboe, Tarik Ibrahimagic, Anders Klynge – Peter Clement (73. min. Lucas Møller Jensen), Max Fenger (64. min. Mikkel Michelsen)

Lørdag tog U19-drengene imod Vejle, og selvom striberne har vundet de to foregående hjemmebanekampe med 4-1, så har der været en tendens til, at gæsterne er kommet bedst fra land i kampene. Således var både AGF og Lyngby foran i de foregående kampe i Ådalen, og denne lørdag var det også gæsterne, der kom bedst fra start.

Der var bare spillet to minutter, så stod der 0-1 på måltavlen, og OB skulle kæmpe sig tilbage i kampen. Det skulle de forsøge på i en første halvleg, der havde høj intensitet, masser af dueller, fight og ikke så kønt spil. Som halvlegen skred frem, fik striberne mere og mere spillemæssigt overtag, og spillet blev også bedre. Det toppede kort inden pausen, da Anders Klynge på en superflot scoring fik bragt balance i regnskabet.

Ligesom i de foregående hjemmekampe var det et meget stærkt OB-hold, der kom ud fra omklædningsrummet til anden halvlegs start. Det var mere eller mindre et langt pres mod Vejle-målet, og de rødklædte gæster havde ikke evnerne til at spille sig ud af det aggressive pres, som OB-spillerne lagde.

Små tyve minutter inde i anden halvleg fik striberne udbytte af deres pres, da begge centrale midtbanespillere, Jonathan Harboe og Tarik Ibrahimagic straffede gæsterne på to omstillinger. Det lukkede stort set kampen, men det sidste søm i kisten blev banket i af Mikkel Michelsen, der med små fem minutter tilbage af kampen satte bolden i nettet, så OB for tredje hjemmebanekamp i træk vandt med 4-1.