- Selvfølgelig tror jeg på, vi kan vinde
Superliga

- Selvfølgelig tror jeg på, vi kan vinde

14 dec 2018

Ramon Leeuwin tror på tre point mod AaB fredag aften, men han ved, at det kommer til at kræve hårdt arbejde fra ham og holdkammeraterne.

Fredag aften gælder det årets sidste opgave, når vi hjemme på Nature Energy Park tager imod AaB i Superligaens 20. runde. Det bliver andet møde med nordjyderne i denne sæson, og i den omvendte kamp vandt vi med 1-0 efter en scoring fra Casper Nielsen i en tæt kamp. Casper Nielsens holdkammerat, Ramon Leeuwin husker også nordjyderne som et fornuftigt mandskab.

- Jeg synes, AaB er et godt hold. Så det bliver en svær og tæt kamp – det var det i hvert fald i det omvendte opgør mod dem. Selvom det var tæt, så synes jeg, det var fortjent, vi vandt kampen deroppe, men jeg er helt sikker på, at vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal have alle tre point, siger Ramon Leeuwin.

Siden Ramon Leeuwin kom til Odense er det gået den rigtige vej for striberne. Da han kom til fra FC Utrecht, lå OB sidst i Superligaen, og nu – godt tre måneder senere – ser det noget bedre ud. Men hvad det er, der helt specifikt er blevet gjort anderledes, det har Ramon Leeuwin svært ved at se, for siden hans første træning har han set flere gode ting i Ådalen.

- Lige nu er vi med blandt de seks sidste, og det er rigtig vigtigt, selvom der stadig er nogle kampe tilbage af grundspillet. Vi har været inde i en god stime, der har sendt os op, hvor vi er nu. Den gode stime har vi skabt på baggrund af hårdt arbejde. Det er dog ikke fordi, jeg ikke synes, folk arbejdede hårdt, da jeg ankom. Fra min første træning af synes jeg, vi har haft en god trup, der gerne ville arbejde for det. Siden er der kommet er par spillere mere ind, og det har selvfølgelig givet os en både bedre og bredere trup. Der er hård kamp om pladserne, og det gør, at alle skal give sig 100 % til hver træning, og det tror jeg er medvirkende til, at vi står så skarpt i kampene.

Næste kamp er altså allerede i aften mod AaB, og der tror Ramon Leeuwin på en ny sejr til OB.

- Selvfølgelig tror jeg på, at vi kan tage sejren i aften. Det skal jeg tro på, og det har jeg også grund til at tro på. Vi har et godt hold, og vi viste tidligere på sæsonen, at vi kunne slå AaB med en fokuseret indsats. Så jeg er sikker på, at vi har niveauet til at kunne gøre det igen, men ligesom i de foregående kampe – så kommer det til at kræve hårdt arbejde, siger Ramon Leeuwin.

Kampen mellem OB og AaB spilles på Nature Energy Park fredag aften klokken 19:00.