- Selvfølgelig tror jeg, vi kan vinde
Superliga

- Selvfølgelig tror jeg, vi kan vinde

31 aug 2018

Ramon Leeuwin får søndag chancen for at spille sin anden kamp, og han tror helt sikkert på, at han sammen med holdkammeraterne kan slå FCN på hjemmebane.

Ramon Leeuwin har søndag muligheden for at spille sin første kamp på Nature Energy Park, og det er noget, vores nytilkomne hollandske stopper ser frem til.

- Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg vil bare på banen for at spille fodbold, for jeg glæder mig helt vildt til at spille på hjemmebane. I Vejle var det en stor oplevelse at spille foran fansene, og efter den udesejr har vi haft en rigtig god følelse i truppen. Den har vi taget med på træningsbanen, og jeg glæder mig til, at klokken slår 12:00 på søndag, siger Ramon Leeuwin.

I sin debut mod Vejle blev Leeuwin skiftet ud kort inden pausen på grund af smerter, og han er i bedring og det var heller ikke helt skidt mod Vejle, men han ville ikke svigte holdet ved ikke at være på 100 % i kampen.

- Jeg har stadig lidt smerter, men jeg har et par dage mere til at komme mig i. I kampen mod Vejle kunne jeg ikke spille mere, fordi jeg ikke var på 100 %. Jeg ville ikke svigte holdkammeraterne, og det føler jeg, at jeg gør, hvis jeg ikke er på 100 %, mens der sidder andre dygtige spillere på bænken. Men jeg har en god følelse, og jeg er klar til søndag, fortæller Ramon Leeuwin.

Ramon Leeuwin er kommet til Odense efter mere end ti år som professionel i Holland, og derfor venter der en masse nye modstandere for ham, som han ikke kender til. Først var det Vejle, og på søndag bliver det FC Nordsjælland, som Leeuwin allerede er blevet forberedt lidt på af cheftræner Michelsen.

- Vi har selvfølgelig set noget video og snakket om FC Nordsjælland. Jeg ved, det er et kvalitetshold med en masse unge spillere på. De er gode med bolden, og mange af deres spillere er hurtige. Når de ikke har bolden, er de gode i presspillet. Jeg synes, vi forsvarer os godt sammen, og i den anden ende af banen er jeg sikker på, vi kommer til at skabe rigeligt med chancer til at vinde, som vi også gjorde i Vejle. Derudover er vi større end dem, det giver os selvfølgelig også en mulighed på dødbolde. Så jeg synes, vi har flere forskellige våben, vi kan tage i brug på søndag mod FC Nordsjælland, siger Leeuwin, inden han sætter et par ord på, hvordan det passer ham at spille mod en hurtig offensiv.

- Det passer mig rigtig fint. Jeg vil beskrive mig selv som en atletisk forsvarsspiller, så jeg kan selvfølgelig løbe med dem. Derudover er vi flere spillere i forsvaret, så vi skal selvfølgelig kommunikere en masse med hinanden, når vi spiller mod et hold, der laver så mange dybdeløb.

Første kamp for 30-årige Ramon Leeuwin endte med en sejr på 2-0 over Vejle. Søndag gælder det anden kamp i den stribede trøje, og Leeuwin har en god følelse for kampen mod FC Nordsjælland.

- Jeg har en rigtig god fornemmelse. Jeg har været her i en uge, og jeg er rigtig glad for at være her. Vi vandt i seneste weekend, og i weekenden inden spillede drengene en flot kamp mod FC Midtjylland. Træningsniveauet er højt, og vi har mange gode spillere, så selvfølgelig tror jeg også på, at vi kan slå FC Nordsjælland.

Kampen mellem OB og FC Nordsjælland spilles på Nature Energy Park. Der er kampstart klokken 12:00, og du kan købe din billet til kampen lige her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik