Sen scoring sikrede sejr i SønderjyskE
Nyt fra U17

Sen scoring sikrede sejr i SønderjyskE

07 okt 2019

Det holdt hårdt, da U17-drengene først i overtiden fik prikket hul på SønderjyskEs defensiv, da det i weekenden blev til en fuldt fortjent OB-sejr på 1-0.

U17-Ligaen
Lørdag 5. oktober, kl. 14.45
SønderjyskE - OB 0-1 (0-0)
0-1 Jakob Okkels (90.)

Kampens forløb:
U17-drengene skulle lørdag følge op på sidste rundes flotte sejr på 2-0 over Brøndby. Det skulle de på udebane mod SønderjyskE. Et hold, som har for vane at have det svært i U17-Ligaen, men samtidig et hold vi altid har det svært mod.

Derfor var det spændende, hvordan Striberne ville komme på banen til denne kamp. Heldigvis var svaret i den positive ende af skalaen, og Striberne satte sig fra første fløjt tungt på tingene.

Der blev skabt en ordentlig bunke af store chancer, men enten var stolpen, overliggeren eller SønderjyskE’s målmand i vejen i første halvleg, som på mystisk vis endte uden scoringer, selvom Striberne som minimum burde have lavet et par stykker.

Anden halvleg blev en mere rodet omgang, og hjemmeholdet var bedre med i kampen, end de var i første. De kom frem til et par halve chancer og en enkelt stor. I den anden ende fik OB stadigvæk produceret masser af chancer, men størstedelen af gangene manglede der ganske enkelt kvalitet i afslutningerne.

Derfor var det en stor forløsning, da Jakob Okkels i overtiden bragede bolden i kassen fra kanten af feltet, så Striberne kunne rejse hjem til Fyn med tre særdeles fortjente point i bagagen.

Kommentar fra cheftræner Ivan Poulsen:
Efter en kamp, hvor vi sad tungt på spil og chancer, var det en stor forløsning, men samtidig fortjent at vi til sidst scorede til 1-0 og vandt kampen. SønderjyskE har dog stor ære af kampen - de var utroligt godt organiserede i deres defensiv, og de fightede efter bedste evne.
Vi er virkelig glade for de tre point, som samtidig fuldendte et hattrick i weekendens dueller mod SønderjyskE. I næste runde venter der en helt anden type kamp og modstander, når vi gæster FCN, som i den forgangne weekend vandt med hele 6-0 over Vejle.

OB’s holdopstilling:
Marcus Alstrup - Jakob Okkels, Frederik Lebæk, Oliver Hansen, Jakob Gaarde - Jakob Breum (Adam Mahdi, 63.), Magnus Saaby, Gustav Vinter, Isak Steiner Jensen (Oliver Roche, 72.) - Valdemar Kwasniak, Luca Kjerrumgaard
Bænken: Adam Mahdi, Oliver Roche, Jonathan Bro, Magnus Nielsen

Næste kamp:
Lørdag 19. oktober, kl. 12.30, OB – Esbjerg fB, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik