Issam Jebali fik bragt balance i regnskabet i overtiden af dagens kamp mod FC Nordsjælland. Dermed tog vi et enkelt point med hjem i bagagen, og vi udbyggede stimen af ubesejrede kampe til ni.

FC Nordsjælland: Martin Frese (50.), Magnus Kofod Andersen (64.), Oliver Rose-Villadsen (66.)
OB: Mihajlo Ivančević (29.)

Tilskuertal: 3.523

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Det var to formstærke hold, der tørnede sammen, da vi søndag eftermiddag gæstede FC Nordsjælland på Right to Dream Park. Hjemmeholdet var ubesejrede i deres fem seneste kampe, og vi gik ind til kampen med en stime på otte ubesejrede kampe.

Derfor kunne man godt forvente, at det ville være to mandskaber, der ville få svært ved at åbne op for modstanderen. Det var nemlig også to mandskaber, der i de fem seneste kampe kun havde indkasseret tre mål hver.

Første halvleg var da også meget chancefattig. Vi var til kampen mødt op med tre centrale forsvarsspillere, og det havde FC Nordsjælland svært ved at komme igennem; omvendt havde vi også svært ved at skabe store chancer mod dem.

Kampens første halve mulighed kom således først efter godt 25 minutters spil, da FC Nordsjælland var ved at komme til en stor chance efter en stribet opspilsfejl. Her kom de tre centrale forsvarsspillere dog til sin ret, og vi fik stoppet den lovende mulighed, inden den blev farlig.

Med godt ti minutter tilbage af halvlegen blev Max Fenger sendt i dybden. Han tog et træk udenom FCN-keeperen, som nedlagde Fenger. Dommeren pegede på pletten: straffespark til OB. Desværre hævede linjedommeren flaget for offside, og efter nogle minutters VAR-tjek endte det ud med en offside af de små – og derfor offside i stedet for straffespark.

Efter en chancefattig første halvleg skulle det vise sig, at de 3.552 fremmødte tilskuere på Right to Dream Park havde noget andet i vente i de sidste 45 minutter.

Der gik bare tre minutter, inden vi viste tænder. Jakob Breum brød igennem på venstrekanten, hvorefter han lagde den skråt tilbage til Troels Kløve, der trykkede af mod kassen. Desværre var det Kløves kolde venstreskøjte, bolden lå til – og Andreas Hansen nåede i vejen for bolden, inden den gik i nettet til fynsk føring.

Kort efter var Kløve igen på spil, og igen var det Jakob Breum, der satte ham i scene. Denne gang blev han spillet i dybden, men denne gang var det en glimrende fodparade fra Hansen, der holdt Kløve fra at komme på måltavlen.

Hjemmeholdet ville også bide fra sig; og Simon Adingra var ti minutter inde i halvlegen ganske tæt på at bringe dem foran. Et fladt indlæg fra højre gik gennem OB-feltet, og det var kun en vigtig berøring fra Mihajlo Ivančević, der gjorde, at bolden ikke lå lige for fødderne af Simon Adingra, og derfor sparkede han den i sidenettet i stedet for i kassen.

Tre glimrende muligheder på ti minutter; men bare ét minut senere fik vi endnu en. Jakob Breum skabte den tredje OB-mulighed i anden halvlegs begyndelse. Denne gang spillede han Max Fenger i dybden, og vores angriber forsøgte at tage et træk udenom FCN-keeperen, der desværre havde læst Fenger, og derfor på ny reddede det stribede forsøg.

Herefter overtog vi mere af spillet, end vi havde haft i første halvleg, men vi var fortsat udfordrede, når de store chancer skulle skabes. Som tiden gik, fik FCN igen et større overtag på bolden, og med syv minutter tilbage af kampen var Simon Adingra tæt på at bringe dem foran på en afslutning, der blev rettet af på vej mod mål.

Kort efter var Adingra igen med i en chance til hjemmeholdet. Denne gang satte han sin holdkammerat Andreas Schjelderup i scene, og han tog et træk ind i banen, inden han tæskede bolden op i nettaget til en sen nordsjællandsk føring på 1-0.

Scoringen gjorde, at vi måtte længere frem, og vi måtte satse mere. Vi fik presset FCN tilbage, og i kampens andet minuts overtid forsøgte Bashkim Kadrii sig fra kanten af feltet. Andreas Hansen i FCN-målet kunne ikke holde afslutningen, og Issam Jebali var hurtigt over riposten, som han sparkede i nettet, hvorefter han kunne juble over udligningen sammen med de medrejsende OB-fans.

Mere blev det ikke til, og dermed kan vi sætte endnu en kamp ind på kontoen af ubesejrede kampe; så vi nu er ubesejrede i de ni seneste kampe.