Gaarde

08.10.2018 09:25

U17-drengene så længe ud til at tage til topholdet, men måtte i sidste minut se sig slået på JYSK Park.

U17 Liga
Lørdag 6. oktober kl. 13:00, JYSK Park
Silkeborg - OB 3-1 (1-1)
16. min. 0-1 Valdemar Kwasniak
38. min. 1-1 Niclas Holm Pedersen
89. min. 2-1 Niclas Holm Pedersen
90. min. 3-1 Alexander Lind

Phillip Gejl - Jakob Gaarde, Jonathan Khemdee, Daniel Obbekjær, Mathias Brems - Jakob Breum (62. min. Jakob Okkels), Valdemar Ibsen, Andreas Eriksen (81. min. Mikkel Stangerup) - Valdemar Kwasniak, Luca Kjerrumgard (55. min. Simon Skøtt)

U17-drengene gæstede rækkens tophold fra Silkeborg på JYSK Park, men kom selv frem til kampen med syv point i bagagen i de seneste tre kampe. Kampen startede med fremadrettet Silkeborg-hold, som var meget på bolden og som var meget aggressive i deres pres.

Men et kvarter inde i kampen modtog Valdemar Kwasniak bolden bad jydernes bagkæde, og efter en flot førsteberøring med brystet kom han alene med keeperen, hvorefter han sikkert sparkede OB foran med 1-0. Kort tid efter var OB så tæt på endnu en scoring, men SIF-målmanden reddede flot. OB stod stærkt defensivt og fik holdt hjemmeholdet fra de helt åbne chancer. Med syv minutter til pausen kom udligningen så desværre, efter OB-forsvaret ikke fik clearet bolden ordentligt væk.

2.halvleg var ikke mange minutter gammel, før Jacob Breum var få centimeter fra igen at bringe OB foran, men hans afslutning gik lige akkurat forbi stolpen.

Lidt efter trykkede Mathias Brems af på et frispark kort fra feltet, et sted han få uger forinden havde scoret i Farum. Desværre gik afslutningen på frisparket direkte i muren. Silkeborg kom frem til to kæmpe chancer, hvoraf den ene må være årets afbrænder, da en Silkeborg spille alene i det lille felt og tomt mål, formåede at sparke over mål.

Efterfølgende havde hjemmeholdet kun en enkelt chance, hvor deres angriber tog et træk forbi Philip Gejl i OB-målet. Daniel Obbekjær kom ham dog til undsætning og reddede kastanjerne ud af ilden i sidste øjeblik.

Det lignede en pointdeling, men med 1 minut og 20 sekunder tilbage af kampen scorede Silkeborg på et dumt begået frispark uden for feltet, og så var de foran 2-1. OB satsede hele butikken, og det betyder ofte udligning eller udbygning af føringen. Desværre kunne Silkeborg nappe de sidste mål på en omstilling i overtiden, og så endte kampen 3-1 til Silkeborg.