- Skal slutte opstarten af med en ny, god præstation
Førsteholdet

- Skal slutte opstarten af med en ny, god præstation

01 feb 2019

Ryan Johnson Laursen glæder sig til, at der snart er point på spil, men derfor skal der alligevel leveres en god præstation i opstartens sidste træningskamp.

OB møder lørdag eftermiddag klokken 15:00 Helsingborgs IF hjemme på Nature Energy Park. Her spiller Jakob Michelsens tropper den sidste træningskamp, inden det søndag den 10. februar gælder FCK på udebane i Superligaen, og OB’s højreback, Ryan Johnson Laursen forventer et møde mod en stærk modstander i opstartens sidste kamp.

- Helsingborgs er lige rykket op i den bedste svenske række. De er sandsynligvis meget spændte på deres kommende sæson, og selvom der er et stykke tid til, de begynder, så kommer de jo nok med masser af selvtillid og power. De har en spændende trup med masser af erfaring. Flere store navne er vendt tilbage til klubben – blandt andet Andreas Granqvist og Alexander Farnerud, men også Rasmus Jönsson, der har spillet her i OB. Selvom han ikke altid ramte topniveauet her, så ved vi, der har spillet med ham, at han er utrolig dygtig, og han kan gøre det uventede i rigtig mange situationer, så der venter os en kamp mod et godt svensk mandskab, der har flere profiler på holdet, fortæller Ryan Johnson Laursen.

Det bliver den anden af fem træningskamp i Danmark i denne opstart. De tre seneste blev spillet på træningslejren i Tyrkiet, men nu er striberne hjemme i Danmark, og Ryan Johnson Laursen forventer, at det rent fysisk godt kan blive hårdere i lørdagens kamp – end i de kampe OB spillede i Tyrkiet.

- Forholdene var helt optimale til fodbold i Tyrkiet. Vi havde lige i omegnen af 15 grader, og vi spillede på en bane, der stod snorlige. Jeg tror godt, det kan blive hårdere at spille i det koldere vejr herhjemme i Danmark, fordi det formentlig bliver på en lidt tungere fodboldbane. Men det er sådan, det altid er at spille fodbold i Danmark om vinteren, så selvom det bliver hårdt, er det ikke anderledes, end hvad vi er vant til, når kalenderen viser januar og februar, siger Ryan Johnson Laursen.

I første halvsæson var Ryan Johnson Laursen med i 15 af 20 mulige kampe for OB i Superligaen. Snart går det igen løs med point, og det er noget, Ryan ser frem til, men han mener alligevel, at lørdagens opgave skal tages seriøst.

- Jeg glæder mig rigtig meget til, at der er point på spil. Det er det, der er sjovt, det er, når der er noget på spil – og selvom jeg synes, vi indtil videre har spillet nogle gode og spændende træningskampe, så er det bare ikke det samme som en turnerings- eller pokalkamp. Jeg er glad for, at vi kan slutte vores opstart af på hjemmebane, så vi også kan vise OB-fansene, hvad vi har arbejdet på, inden sæsonen begynder i København den 10. februar. Men selvom der ikke er point på spil mod Helsingborgs, så skal vi slutte en god opstart af med en ny, god præstation i vores sidste træningskamp.

Kampen mellem OB og Helsingborgs IF spilles på Nature Energy Park klokken 15:00, og der er gratis adgang til kampen.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik