Annonce
Annonce
Skjelvik forventer tough kamp i Sønderjylland
3F Superliga

Skjelvik forventer tough kamp i Sønderjylland

01 maj 2021
Annonce

Jørgen Skjelvik var ikke med mod Lyngby på grund af karantæne, men den er nu overstået, og han er klar til søndagens kamp mod SønderjyskE, hvor han forventer, det bliver tæt.

Annonce

Søndag eftermiddag klokken 14.00 står der SønderjyskE på menuen for Striberne, når vi møder dem på Sydbank Park i Haderslev. Et sted vi traditionelt set har det svært, og et sted hvor det i de fire seneste indbyrdes opgør er endt uden vinder mellem os og sønderjyderne. Og tæt; det forventer Jørgen Skjelvik, at det bliver igen i morgen.

- Det bliver en tough kamp, det er det altid, når man møder SønderjyskE. Det bliver ofte intense opgør, og vi skal være klar på at give den 100 % i duellerne. Så det bliver spændende, om det bliver fodboldkrig eller fodboldkamp, men uanset hvad det ender med, så er vi klar til det, siger Jørgen Skjelvik.

Det er ikke kun kampene i Haderslev, der plejer at være jævnbyrdige – når vi tørner sammen med SønderjyskE i Odense, har det også været tæt på det seneste, og Skjelvik har en fin idé om, hvorfor det er tilfældet.

- Det er to hold, der kender hinanden godt, så vi har styr på hinandens styrker og svagheder. Det forsøger begge hold selvfølgelig at udnytte til egen fordel. Derudover er begge mandskaber godt organiserede, så det er ofte kampe, hvor det er svært at skabe chancer, og i de seneste indbyrdes kampe har holdene neutraliseret hinanden.

I sidste uge blev til tre point for os, da vi slog Lyngby med 2-0 hjemme på Nature Energy Park. I den kamp måtte Jørgen Skjelvik se til fra tribunen, da han havde karantæne, men nu er han tilbage, og det glæder han sig til.

- Jeg var desværre ikke i kamp, så mine ben er friske. Det er altid dejligt at skulle på træningsbanen ugen efter tre point, og det har været en rigtig god ude. Sejren har givet os mere selvtillid og tro på tingene, så vi alle i truppen har selvfølgelig også en tro på, at vi kan tage alle tre point med hjem til Odense i morgen, siger Jørgen Skjelvik.

Kampen spilles på Sydbank Park i Haderslev klokken 14.00. Der er ikke adgang for udebanefans til kampene i 3F Superligaen med de nuværende restriktioner. Så i stedet må du nyde kampen i fjernsynet, hvor Eurosport 2 sender den. Deres optakt til kampen starter klokken 13.00.

Annonce